Achter de schermen #44 – Jarig en druk

De afgelopen 2 weken waren druk. Eerst was ik mijn verjaardag aan het voorbereiden (en was mijn verjaardag zelf natuurlijk) en ik was veel dingen aan het regelen voordat mijn therapie begint. Niet alleen praktische dingen, maar ook dingen waar ik straks gewoon weinig tijd voor heb. Dus ik had volle dagen en een lange to-do lijst, maar het meeste is wel gelukt!

De week begon met mijn laatste afspraak voor individuele PMT. Dat heb ik straks weer, maar dan in een groep. Om te zorgen dat ik wist waar ik op moest letten bij de behandeling en wat mijn valkuilen en doelen zijn, hebben we daar het hele uur over gesproken. Alles is opgeschreven en opeens had ik het overzicht. Ik wist alles al, want ik heb het zelf opgesomd, maar toch voelde het alsof ik niet bij die informatie kon. Nu alles op een rijtje stond was het helder. Dus ik maakte er een foto van zodat ik er het komende half jaar regelmatig naar kan kijken.

Omdat ik wist dat er een drukke periode aan zou komen, probeerde ik zoveel mogelijk rust te pakken. Het liefst door met een dekentje op de bank te lezen. Ik ben bezig in Sapiens. Een boek over de ontwikkeling van de mens. Het is eigenlijk een informatief boek, maar het is geschreven als een roman, waardoor het heel makkelijk leest.

En toen was ik 29, bijna 30! Er waren niet zoveel mensen, maar mijn hele huis zat vol. De woonkamer leek opeens veel kleiner. Ik heb leuke cadeautjes gekregen en lekkere taart gegeten. Ik merkte dat ik na een paar uur gesloopt was. Of dat nou mijn standaard vermoeidheid is, of dat het komt omdat ik een jaar ouder ben… haha.

Voor mijn dansschool ben ik begonnen met het maken van een promotievideo. N.a.v. mijn vlog voor het UWV over dansen heeft de eigenaresse gevraagd of ik het zag zitten om een promo te maken voor de dansschool. Ik heb de afgelopen 2 weken meerdere dagen gefilmd. Als het goed is heb ik nu 7 verschillende lessen en ik moet de komende tijd ook nog een paar lessen filmen. Leuk om al die verschillende lessen (zowel qua dans als leeftijd) te zien. Er is geen haast, dus ik kan tijdens mijn therapie rustig monteren. Ik hoef niet te stressen voor een deadline.

Mijn vriend kwam van de week langs en toen had hij een prachtige bos bloemen bij zich! Het is een veldboeket met allemaal verschillende bloemen met allerlei kleuren. Heel lief en mooi. Dus ik geniet nu van een vrolijke kleurexplosie in mijn huis.

Ik had donderdag een intelligentieonderzoek bij Altrecht. 3,5 uur vragen beantwoorden over allerlei dingen. Ik kon op 4 vragen geen antwoord geven, voor de rest had ik telkens een antwoord. Maar of dat ook het goede was? Ze gaan nu eerst verder met een autisme onderzoek (3 afspraken) en daarna wordt er een afspraak ingepland voor het resultaat van beide onderzoeken. Dus ik moet nog even wachten!

Hoe zag jouw week eruit?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Achter de schermen #44 – Jarig en druk”

  1. Een drukke week heb je gehad. Maar je verjaardag klonk erg gezellig! En wat heeft je vriend een mooie bos meegebracht. Altijd leuk een bosje bloemen op tafel 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.