Achter de schermen #51 – ziek en rusten

De afgelopen 2 weken heb ik niet heel veel gedaan. Ik moest veel rusten en werd ziek, dus ik lag een groot deel van de tijd in bed. De momenten uit bed heb ik ook geprobeerd rustig aan te doen.

Mijn vriend en ik waren een jaar bij elkaar dus we besloten uit eten te gaan. We zijn naar een lekkere wok gegaan, zodat we allebei konden eten wat we het lekkerst vinden. Ik vind het fijn dat ik zoveel verschillende dingen kan eten ipv 1 bord van hetzelfde zoals in andere restaurants.

Ik woon in het buitengebied en dat kan je zien aan mijn auto. Ik heb een witte auto, maar die was nu meer bruin dan wit. Er hebben de laatste weken veel trekkers met de suikerbietenoogst op de weg gereden en de modder is op mijn auto blijven plakken. Dus het was tijd om naar de wasstraat te gaan. Mijn auto was een paar dagen wit, maar helaas is hij nu alweer vies.

En toen werd ik ziek. De manflu. Nee grapje, ik weet niet wat het was. Het voelde als griep en ik werd gek van het zieke gevoel. Het is mij al eerder opgevallen dat ik redelijk goed om kan gaan met mijn chronische ziektes, maar zodra ik iets als de griep krijg verander ik in een zeurend kind. Ik slaap slecht, dus de dagen zijn lang en ik heb dan heel veel medelijden met mezelf. Gelukkig ben ik inmiddels weer beter, want ik was wel klaar met lezen en Netflix kijken.

Toen ik ziek was voelde ik mij met paracetamol te goed om in bed te blijven liggen, maar te slecht om echt iets te doen of om na te denken. Dus op die momenten ging ik een paar minuten aan de slag met diamond painting. Leuk om te doen, ik moet alleen nog even bedenken wat ik ermee moet nu hij af is.

Van een vriendin heb ik de luisterboeken van Harry Potter gekregen en daar luister ik nu veel naar. Het is fijn om naar een verhaal te luisteren dat ik al goed ken, zodat het niet erg is als ik klein stukje mis. Stephen Fry heeft het ook heel leuk ingesproken. En Harry Potter blijft gewoon goed natuurlijk. Ik ben nu halverwege boek 2, maar ik weet zeker dat ik alle boeken meerdere keren ga luisteren.

Deze week was mijn moeder jarig, dus we gingen naar haar verjaardag. Het was niet zo handig dat er eerst iemand van de WMO bij mij thuis kwam om te kijken of mijn indicatie voor huishoudelijke hulp verlengd gaat worden. Dus we konden pas laat naar de verjaardag. Ook niet erg, want daardoor hebben we met zijn allen Indisch gegeten, altijd lekker! En taart natuurlijk. Een verjaardag zonder taart kan niet.

Gisteren ben ik met mijn vriend en zijn ouders naar Duitsland geweest. Ik vind vooral de DM fijn, dus daar kocht ik weer een voorraad douchefoam. Maar ook een adventkalender! En hoe lief is het konijntje? Hij is ook lekker zacht. Van mijn schoonvader kreeg ik de grote beer en die is ook heerlijk zacht. En ik heb uiteraard weer brezels gegeten, daar ben ik dol op.

Wat heb jij deze week gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Achter de schermen #51 – ziek en rusten”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.