Ik heb 3 adventkalenders!

Als kind vond ik een adventkalender superleuk, maar de chocolaatjes die erin zaten waren nooit lekker. Gelukkig heb je tegenwoordig adventkalenders met een leukere inhoud! Vorige maand bestelde ik al een adventkalender met allerlei stationery spullen en vorige week kocht ik nog 2 anderen in Duitsland.

Ik zat al jaren te kijken naar beautyadventkalenders, leuk, maar ik was niet overtuigd. Toen ik deze stationery adventkalender (of doos eigenlijk) zag bij Post en Papier was ik meteen enthousiast. Er zitten 24 mooi ingepakte cadeautjes in. Deels met een kerstthema, deels algemeen.

Vorige week zag ik bij de Duitse drogisterij DM 2 andere leuke adventkalenders. Een adventkalender met allerlei beautyproducten, maar ook een doosje met 24 verschillende soorten thee. De beautyadventkalender was vrij betaalbaar en ik vind de producten van de DM gewoon fijn, daarom besloot ik hem toch te kopen. En ik ben dol op thee, dus ook die nam ik mee omdat ik het gewoon een leuk idee vind.

Gisteren was het natuurlijk 1 december, de eerste dag voor de adventkalenders. Dus ik heb de dingen voor dag 1 opengemaakt. Bij Post en Papier had ik 2 ansichtkaarten en een wenskaart in het kerstthema. In de kalender van de DM zat een rode lipbalm (nog niet geprobeerd, maar de kleur ziet er mooi uit). Het zakje thee heeft de smaak Chai klassiek, lekker. Dus met de eerste dag ben ik al blij!

Ik ga proberen om tot aan kerst iedere dag een foto op Instagram te plaatsen met de inhoud van de adventkalenders.

Heb jij ook een leuke adventkalender?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.