Achter de schermen 52 – uitjes

De afgelopen 2 weken waren niet zo makkelijk. Ik slaap al tijden slecht, waardoor ik constant moe ben. Maar door de winter heb ik ook veel pijn. Toch probeerde ik steeds iets te doen in plaats van op de bank liggen. Dat is redelijk gelukt, dus ik ben tevreden!

Dit ziet er old skool uit toch? Het is het computerspel van Harry Potter Lego. Ik wilde het eigenlijk hebben voor de playstation, maar ik kon hem nu met veel korting bestellen voor de computer. Het is heel leuk om te spelen, al is de besturing op de playstation makkelijker denk ik. Dus ik wil daar ooit ook het spel voor kopen, maar nu kan ik in ieder geval vast oefenen!

Zoals je misschien wel weet zit ik in het bestuur van ALL OF ME, een organisatie voor en door jongeren met een chronische aandoening. We hadden een vergadering waarvoor ik naar Bussum moest. Het is fijn om mee bezig te zijn, maar ik merk ook dat de vergadering samen met de reistijd veel energie kost. Gelukkig hebben wij nu een aantal vergaderingen gepland via Skype, zodat ik mijn energie kan gebruiken voor actiepunten die uit het vergaderen voortkomen.

In de zomer heb ik model gestaan voor Toerisme Flevoland. Als dank kreeg ik vrijkaartjes van het veiligheidsmuseum. Daar ben ik vorige week met mijn vriend heengegaan. Ik had verwacht dat het niet zoveel voor zou stellen, maar ik was positief verrast! Het is geen groot museum, maar het is leuk om doorheen te lopen. Zeker met kinderen kan je je daar wel een tijdje vermaken. 

1 december voelde al als kerst, omdat ik vanaf toen eindelijk kon beginnen met het openmaken van mijn adventkalenders! Ik heb er 3 en het is iedere ochtend weer leuk om te zien wat ik die dag heb gekregen. Ik wist dat ik het leuk zou vinden, maar ik geniet er nog meer van dan ik had verwacht. Dus ik ga vanaf nu ieder jaar een adventkalender kopen. 

Ik merkte al een tijdje dat ik eigenlijk geen blogs wilde maken waarvoor ik foto’s moest maken of iets creatiefs moest doen. Ik wilde eigenlijk alleen maar typen. Maar ik ben vorige week gewoon aan de slag gegaan en de tegenzin verdween! Dus ik heb foto’s gemaakt voor de Action shoplog, maar ook voor een DIY review. Wel uitdagend met het vroege tijdstip waarop het donker wordt, maar ik had het net op tijd af. 

Ik vind het leuk om te puzzelen. Ik word er rustig van, doordat ik nergens over na hoef te denken. Ik doe het te weinig, dus nu ik mijn puzzelmat weer achter het schot vandaan heb gepakt wil ik proberen meerdere puzzels te maken. Deze puzzel had 500 stukjes en ik had hem in een halve middag af. Volgende keer pak ik dus een puzzel met meer stukjes.

Ik heb een jaarkaart voor de Orchideeënhoeve, dus ik ben er dit jaar al vrij vaak geweest. Omdat mijn kaart deze maand verloopt wilde ik nog een keer gaan. We zijn niet zo heel lang gebleven en ik heb vooral foto’s gemaakt in de vlindertuin. Dat is het voordeel van zo’n jaarkaart, dan kan dat gewoon. 

Mijn beste vriendin woont in Engeland dus die zie ik niet zo vaak. Nu was ze samen met haar verloofde in Nederland, dus samen met mijn vriend zijn we naar Wildlands gegaan. Het was niet zulk goed weer, dus het was heerlijk rustig in het park. Gelukkig waren er ook wat overdekte gedeeltes. En het was supergezellig! Daarna nog lekker gegeten en tussendoor natuurlijk heel veel bijgepraat en gelachen. 

Wat heb jij gedaan deze week?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

3 gedachten over “Achter de schermen 52 – uitjes”

  1. Indanks de pijn en vermoeidheid heb je toch een hoop leuke dingen gedaan!
    Mijn week was een beetje saai, gewoon gewerkt enzo. Maar misschien dat ik vandaag nog naar ‘Muziek bij de buren’ ga. Lekker dichtbij en nog gratis ook.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.