Action shoplog – creatieve spullen

De Action heeft de laatste tijd weer veel leuke creatieve spullen. Ik heb niet alles gekocht, maar wel veel. En dat laat ik jullie zien in deze shoplog!

Met dit pakket heb je alles om papieren cadeauzakken te versieren. Er zijn verschillende soorten en een pakket kost €1,29. Ik heb het ook meteen uitgeprobeerd, daar ga ik nog een blog over schrijven. Het lukte mij niet heel erg goed, maar dan nog heb je voor weinig geld 5 zakjes en stickers.

Deze papierblokken zijn al eerder te koop geweest. Er zijn nu weer 4 nieuwe ontwerpen. Het is een blok met stickers, achtergrondpapier, vellum en gestanste figuurtjes. Deze 2 vond ik leuk, die andere 2 zijn niet mijn smaak. Voor 1 blok betaal je €1,59.

Ken je de potjes ecoline? Action heeft nu zijn eigen variant. Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar het ziet er veelbelovend uit. Ik kon alleen deze sets kopen, geen idee of er nog meer kleuren zijn. Een doosje met 5 kleuren kost €1,99, dus dat valt heel erg mee. Ik wil het nog een keer vergelijken met de echte ecoline, maar zelfs als deze minder dekkend is vind ik het een prima prijs.

Over deze set heb ik getwijfeld. Ik heb laatst op de Kreadoe een aantal kaarten gekochten met gaatjes om op te kunnen borduren. Bij deze kaarten zitten de gaatjes veel verder uit elkaar, dus ik weet niet of het mooi wordt. Maar ik besloot toch een setje te kopen voor 95 cent. Ik ben benieuwd of dit er inderdaad minder mooi uitziet dan de andere kaarten die ik heb, of dat het meevalt.

Om heel eerlijk te zijn heb ik deze houtbrander al eerder dit jaar gekocht. Ik wilde er een blog over maken, maar ik ben er nog niet aan toegekomen. Toen ik zag dat de Action ze nu weer op voorraad heeft vond ik dat ik hem ook wel mee kon nemen in deze shoplog. De houtbrander kost €4,95 en je kunt ook een losse set kopen met 26 letters om in de brander te doen (die set kost 3 euro dacht ik). Nu wil ik echt gaan proberen om op korte termijn wat dingen in hout te gaan branden.

Misschien ken je deze blokken nog wel van vroeger. Zwart papier waaronder leuke kleurtjes zaten als je eroverheen kraste. Ik zag ze liggen en dacht dat het misschien wel leuk was om er op te handletteren. Bij allebei de blokken zitten pennen om mee te krassen en zijn €1,99. Het grote blok is A4 en heeft de oude vertrouwde kleuren van vroeger. Het kleine blok is A5 en heeft een zilveren holografische ondergrond. Ik ben benieuwd of mijn idee leuk uitpakt.

Heb jij nog leuke creatieve spullen gekocht bij de Action?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.