AliExpress shoplog

Zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik dol op AliExpress. Ik vind het heerlijk om daar goedkope, leuke, grappige spullen te kopen die je in Nederland niet (snel) tegen komt. En ik weet dat jullie het ook leuk vinden om te zien wat ik heb gekocht en waar ik het heb gekocht!

Een aantal producten waren lastig te fotograferen, dus vergeef me voor de irritante reflecties.

Ik heb een apparaat om mee te stansen en embossen. Ik zocht nog een leuke embosmal en deze vond ik wel erg leuk voor de achtergrond van een kaart. Ik betaalde er €1,88 voor.

Omdat ik ook steeds meer stansjes krijg zocht ik een handige manier om het op te bergen. Uiteindelijk vond ik deze opberghoezen, ze zijn ongeveer €1,30 per stuk. Je kunt ze krijgen met 1, 3 en 4 vakken, dus ik heb van allemaal een aantal besteld. Zo kan ik alle stansen gemakkelijk opbergen. Het zijn niet zulke grote hoezen, het lijkt op A5 formaat. Dus ik heb ze met losse ringen aan elkaar vast gemaakt, zodat ik geen passende map nodig heb.

Ik heb een zwak voor stickers. Dus bij deze shoplog zitten ook weer de nodige stickers. Op deze foto zie je 3 doosjes met elk 40 of 45 stickers.

Ik ben fan van de kersenbloesem dus toen ik deze stickers zag moest ik ze gewoon hebben! Voor 45 stickers betaalde ik €0,78.
De bruine stickers vond ik wel grappig, omdat ze er ouderwets uitzien. Ook hier zitten 45 stickers in en kostte €0,85.
En hoe leuk zijn de zwartwit stickers met natuurafbeeldingen? Ik was meteen verliefd! En voor €0,79 voor 40 stuks kon ik het niet laten.

Nu ik het borduren weer herontdekt heb wilde ik ook een nieuwe techniek uitproberen; punch needling. Daar heb je een speciale naald voor nodig. Omdat ik het eerst wil proberen vond ik het fijn dat ik een goedkope naald (€0,88) op AliExpress vond.

Ik wil ook gaan borduren met andere steken dan de kruissteek. Daar wilde ik stukjes katoenen stof voor hebben. Ook nu wil ik het eerst proberen en daarna kan ik betere katoen kopen op de markt. Ik heb zwarte en witte katoen gekocht. Je kunt het in verschillende maten krijgen.

En nog meer stickers! Dit zijn allemaal een soort van half doorzichtige stickers. Ik heb een zakje met blaadjes en planten en een zakje met stationery stickers. In allebei de zakjes zitten 40 stickers. Ik kocht ze bij dezelfde verkoper voor €0,91.

De stickers met de katten vond ik ook heel schattig, dus die belande al snel in mijn winkelmandje. Er zitten 80 stickers in een zakje en kost €0,54.

Ik bestelde ook een aantal stansjes. De vierkante stansen (€1,93) zijn handig om uitsparingen in kaarten mee te maken. De kerstboom stansen (€1,24) wilde ik gebruiken voor kerstkaarten, maar daar kwamen ze te laat voor binnen. Volgend jaar weer een kans! Van de katten had ik al de clear stamps. Ik vind het wel handig om ook de stansen (€1,88) te hebben, zodat ik de katten niet hoef uit te knippen als ik ze ergens op wil plakken.

Clear stamps zijn leuk om op kaarten te gebruiken. Ondanks dat ik er al vrij veel heb vond ik dat ik deze ook nodig had!

De clear stamps met de winterfiguren (€1,65) wilde ik ook voor de kerstkaarten gebruiken, maar deze kwamen pas in januari binnen. Bovenaan liggen clear stamps met kikkers erop (€1). Leuk om kaarten voor een opkikkertje mee te maken! En de 3e set clear stamps is een glazen pot waar je hugs en kisses enz, in kunt stempelen (€2,28).

Ik heb een aantal stempelkussens met inkt waar je goed achtergronden mee kan maken. Die inkt kan je uitvegen met een soort sponsen. Ik heb al de grote sponsen, maar ik wilde ook graag kleine die je over je vinger kon doen. Voor 4 stuks was ik €1,54 kwijt.

Daarnaast wilde ik al heel lang waterverf van Gansai Tambi. Dat is goede waterverf en met een mooie shimmer erin. Het is alleen vrij duur. Omdat het een Aziatisch merk ik durfde ik het wel op AliExpress te kopen en was ik niet heel bang voor namaak. De prijzen van de normale sets waren namelijk niet dusdanig laag dat het niet echt kon zijn. Maar het voordeel van AliExpress is dat ik hier mini napjes (zo heten de bakjes met waterverf) kon vinden. Dat is voor mij genoeg, vooral om in eerste instantie te proberen. Dus ik kocht de gouden set en de pastel set. Beiden waren €3,57 voor 6 napjes. En het resultaat is heel mooi na het verven, dus ik ben blij!

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.