Als ik de lotterij zou winnen… – 31 day blog challenge #12

Een vraag waar iedereen wel eens over na heeft gedacht. Ik ga voor de 31 day blog challenge hier ook over nadenken. Wat als ik de lotto zou winnen? Wat zou ik met het geld doen?

Laten we voorop stellen dat het antwoord op deze vraag nooit uit zal komen, omdat ik niet mee doe aan lotterijen. Maar als ik er nou toch toevallig ooit een zou winnen, wat zou ik dan met het geld doen? Ik weet het niet. Ik heb nooit heel goed over deze vraag nagedacht. Je komt deze vraag wel eens tegen in vragenlijsten en dan vul ik snel in dat ik wil reizen en dan stop ik weer met denken.

Ik heb eigenlijk alles wat ik hebben wil. Het enige dat ik nog heel graag wil is een spiegelreflex met een paar mooie lenzen. Dat zal denk ik ook mijn eerste aanschaf zijn als ik de lotto win. Daarna ruil ik denk ik mijn huidige auto in voor een auto met 5 deuren (ik heb er nu 3). Ik woon prima in dit huis, maar als ik echt heel veel geld win dan ga ik ongetwijfeld met mijn man een nieuw huis kopen. En wat er dan nog over blijft? Dat ga ik opmaken aan ervaringen. Voornamelijk door te gaan reizen denk ik dan. Ik hoef geen wereldreis te maken, daarvoor houd ik teveel van thuis. Ik zal dan gewoon meerdere keren naar een land gaan waar ik altijd nog naar toe wilde gaan.

Ik mag mezelf een gezegend mens noemen dat ik geen lang lijstje heb met spullen die ik wil kopen. Ik heb verder eigenlijk alles al wel. En de auto en een nieuw huis zijn totaal geen prioriteit. De spiegelreflex komt er vanzelf wel, ook zonder lotto. En die reizen? Die komen er ook wel, al zal ik er heel veel jaar de tijd voor nodig hebben.

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.