Bullet journal van Inspirerend Leven

Op een druilerige dag vond ik een pakketje in mijn brievenbus. Erin zat een mooi verpakt cadeautje waar ik meteen vrolijk van werd! De Bullet Journal van Inspirerend Leven. Mooi ingepakt, een mooie bullet journal en extra fijn omdat mijn huidige bijna vol is. Omdat ik het een fijne bullet journal vind deel ik graag mijn mening met jullie.

Inspirerend Leven is een online inspiratieplatform voor iedereen die behoefte heeft aan bewustwording, kracht en verbinding. Ik volg ze al een tijd op Instagram en daar word ik altijd blij van. Maar naast Instagram hebben ze ook een website en nu dus ook een bullet journal.

Ik vind deze bullet journal hele fijne warme kleuren hebben. Alles past ook goed bij elkaar. De roestkleurige binnenkant past bij de kaft. Ook passen de 3 kleuren lintjes (oranje, geel en donkerblauw) bij de kaft. Die lintjes vind ik ook heel fijn, omdat je daarmee gemakkelijk verschillende delen van je bullet journal aan kan geven.

Als je de bullet journal openslaat is het gewoon een bullet journal. Maar helemaal achteraan zitten 8 pagina’s met wat uitleg en voorbeelden. Op internet is er genoeg te vinden, maar het is ook wel gemakkelijk om altijd iets bij je te hebben, zodat je overal met je bullet journal aan de slag kan. Ik vind het fijn dat dit achterin zit, zodat je er geen ‘last’ van hebt als je het niet gebruikt.

De bullet journal heeft net als de meeste bullet journals een A5 formaat. Dat vind ik zelf het prettigste formaat. De kaft is soepel en ook dat vind ik prettiger werken dan een harde kaft. Er zitten 192 pagina’s in, dus je kunt er genoeg in opschrijven! Ik kan niet zonder dotted papier in mijn bullet journal. Dus ik ben blij dat dat hier ook in zit. Wat mij meteen opviel is dat de puntjes wat dikker en donkerder zijn dan ik gewend ben, maar dat is een kwestie van wennen denk ik.

Ik heb op de eerste pagina een tekst geschreven en op de foto hierboven zie je hoe de achterkant van die pagina eruit ziet. Je hebt een beestje last van ghosting, maar ik ben dik tevreden over de kwaliteit van de pagina’s!

Gebruik jij al een bullet journal?

Deze bullet journal heb ik gekregen en dit artikel bevat een affiliatielink.
liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.