Achter de schermen #36 – Genieten en zelfzorg

De afgelopen 2 weken waren druk. Dat kwam deels omdat ik een aantal afspraken had staan, maar ook omdat ik regelmatig met mijn nieuwe vriend afsprak. Dus ik heb thuis vooral veel geslapen en was verder eigenlijk alleen maar onderweg. Heel leuk, want ik heb genoten! Maar ik heb ook geprobeerd om voor mezelf te zorgen.

Ik ben geen fan van de herfst en de winter, omdat ik dan veel meer last van mijn lichaam heb. Toch kan ik heel erg genieten van het begin van de herfst door alle mooie kleuren. Maar nu door de harde wind al veel bomen kaal zijn ben ik wel weer klaar met de herfst. Ik vind het tijd voor de lente haha!

Oude camera’s heb ik altijd mooi gevonden. Nu ik een nieuw huisje heb, heb ik besloten om daar een collectie in te beginnen. Ik heb een tijd terug al 2 camera’s bij de kringloop gescoord, maar ik heb er nu een derde bij. Vrienden van mijn ouders hadden nog een oude camera achterin een la liggen. Dus mijn verzameling begint al een klein beetje vorm te krijgen.

Ik vind het leuk om te werken in mijn bullet journal en te handletteren. Ik heb een vriendin die dat ook leuk vind. Dus ik ben een middag naar haar toegegaan met al mijn spullen. Ipv alleen kletsen op de bank met thee, hebben we nu bij kunnen praten tijdens het creatief bezig zijn.

Vorige week had ik de laatste bijeenkomst voor de keuzehulp van de conversiestoornis. Ik was eerst betrokken bij de ontwikkeling van de zorgstandaard en nu in het vervolg daarvan; de keuzehulp. Hij wordt nu definitief gemaakt, maar ik kan die versie thuis doorlezen en mijn commentaar doormailen. Dus het is nu zo goed als voorbij. Heel jammer, maar fijn dat ik toch mijn bijdrage heb kunnen leveren!

Ik ben dol op spelletjes, maar er zijn niet veel mensen in mijn omgeving die dat ook leuk vinden. Dus nu ik een vriend heb die dat ook leuk vind moet ik dat even uitbuiten natuurlijk haha. Ik had al 3 jaar een spel liggen wat ik nog nooit gespeeld had. Dus dat heb ik nu met hem gespeeld en het bleek heel leuk te zijn! En het gaat nu korter dan 3 jaar duren voordat ik het weer ga spelen.

Harry Potter is iets wat altijd in mijn leven zal blijven. Ik heb de boeken al vaak gelezen (in het Nederlands en Engels) en de films heb ik grijsgedraaid. Maar het blijft leuk. Dus vorig weekend hebben we samen deel 1 van Harry Potter weer gekeken. Ik had ook even rust nodig, dus dit was de ideale manier.

Deze week was mijn moeder jarig. Ik wilde eigenlijk een foto van de taart maken, maar toen had ik hem al opgegeten haha. Dus dan maar een foto van mezelf. Ik had een vermoeiende dag. Want eerst lag er een complete to-do lijst op me te wachten, daarna had ik gesprek met de WMO over mijn aanvraag voor huishoudelijke hulp. Toen dus de verjaardag van mijn moeder en tot slot ging ik door naar mijn vriend waar ik een paniekaanval kreeg. Dus ik was gesloopt.

Ik ga nog steeds naar de fysio. Het blijft zwaar, omdat ik veel pijn weer heb. Nadat hij vorige keer mijn knie had ingetapet, loop ik nu met een getapete nek/schouders, in de hoop dat dat wat ontspant. Daarnaast probeer ik te trainen. Maar omdat ik deze week veel pijn had na die vermoeiende dag ervoor ging het niet goed.

Door het weer, maar ook door de paniekaanvallen en mijn vermoeiende weken heb ik veel pijn. Nadat ik veel middagdutjes en bankhangsessies had gehad vond ik het tijd voor het grove geschut; het bad. Helaas deed het niets voor de pijn, maar het was wel heel lekker voor mijn huid. Die is weer helemaal zacht.

Wat heb jij de afgelopen tijd gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Achter de schermen #36 – Genieten en zelfzorg”

  1. Zeker druk maar ook leuk! Fijn dat je zo’n spelletjes’klik’ hebt. Ik moet er niet aan denken om een vriend te hebben die dat leuk vind omdat ik zelf echt niks heb met spelletjes spelen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.