Goedkope cadeautips voor Valentijn

Zondag is het alweer Valentijn; tijd om cadeautjes te kopen dus! Ik vind het zonde om veel geld uit te geven aan Valentijn. Meestal wil ik alleen iets kleins en liefs. Het kan lastig zijn om iets te bedenken, zeker als je al meerdere keren met dezelfde persoon Valentijn hebt gevierd. Daarom deel ik een aantal tips met jullie.

valentijn

Redenen waarom ik van jou houd

Een supergoedkoop én lief cadeautje is een lijst met redenen waarom je van je valentijn houdt. Ik maakte ooit 100 briefjes die ik in een weckpot stopte en toen we een jaar getrouwd waren had ik een potje met ‘lovepills’ (van eBay) waarin 35 ik-hou-van-je-omdat briefjes zaten.

Liefdesslot

In het buitenland heb je wel eens bruggen waar iedereen een slotje aan hangt. Je hangt samen dat slot op en gooit de sleutel weg. Heel leuk natuurlijk om zo’n slot te kopen als je naar een stad gaat met zo’n brug, maar het kan natuurlijk ook gewoon in Nederland. Hang ergens jullie slot op en zeg er een paar lieve woorden bij. Het gaat immers om het gebaar, niet om de plek. Je kan jullie namen op het slot schrijven met een permanente marker, maar het is zelfs mogelijk om jullie namen in een slot te laten graveren.

Taart

Liefde gaat door de maag toch? Dus waarom bak je geen lekkere taart? Het is natuurlijk helemaal leuk om die taart vervolgens te versieren met fondant en hartjes. Koekjes en cakejes kunnen ook natuurlijk. Of als jullie niet van zoet houden is een ‘standaard’ valentijndiner ook altijd goed!

Liefdesbrief

Tegenwoordig schrijven we nooit meer brieven. Soms nog een kaartje, maar echt een brief? Er zijn weinig mensen die dat nog doen. Zeker met de hand geschreven brieven zijn een uitstervend soort. Dus hoe leuk is het om je geliefde een liefdesbrief te schrijven?

Foto’s

Ik ben dol op foto’s. Als jouw Valentijn dat ook is kan je foto’s van jullie samen af laten drukken. Stop ze in een fotocollagelijst, maak er zelf een collage van of laat ze afdrukken in een (mini)foto-album. Met foto’s kan je alle kanten op!

Cadeaubonnen

Ik hoor je denken; cadeaubonnen zijn geen goedkoop cadeautje. Dat klopt, maar wel als je ze zelf maakt! Maak een bonnenboekje met allemaal cadeaubonnen. Een bon voor een ontbijt op bed, een massage, een filmavond waarop je geliefde de film uit mag zoeken, etc. Het boekje maken kost vrijwel niks. Je kunt er voor kiezen om alleen bonnen te maken voor dingen die niks kosten. Je kan ook een bon voor bijvoorbeeld de bioscoop maken voor een moment waarop je wat meer geld te besteden hebt.

Wat ga jij geven met Valentijn?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

8 gedachten over “Goedkope cadeautips voor Valentijn”

  1. mijn lief zit met Valentijn heel vaak op zee. in dat geval stop ik voordat hij weg gaat een zelfgemaakte kaart in zijn tas, met op de envelop: 14 februari. hij wacht dan ook heel braaf tot die dag met het openmaken van de envelop. dit keer is het een kaart met een foto van mij, en wat lieve woorden erin. als hij thuis is maak ik een lekker Valentijnsdinertje

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.