Leuke uitjes voor Valentijn

Als je iemand hebt om Valentijn mee te vieren, wordt er meestal vanuit gegaan dat je die dag iets met zijn tweeën moet doen. Maar wat ga je dan doen? Ga je standaard uit eten of naar de bioscoop? Of ga je samen met de rest van Nederland naar een hotel? Er zijn genoeg mogelijkheden en ik deel er vandaag een paar met jullie. De één origineler dan de ander. Maar op zo’n commerciële dag mag je ook wel iets doen wat iedereen al doet, toch?

valentijn uitjes

Schaatsen

Hoewel mijn schaatsavontuur niet heel geweldig was, kan het wel heel leuk zijn om samen te schaatsen. Je houdt elkaar vast om niet te vallen en daarna ga je samen onder een dekentje met warm drinken opwarmen.

Picknicken

In februari picknicken? Waarom niet. Neem dekentjes mee, thermosflessen en kruip tegen elkaar aan. Voordeel van picknicken in de winter is dat het een stuk rustiger is en je het beste plekje uit kunt kiezen!

Mini-vakantie

Waarom zou je maar 1 dag Valentijn vieren als je er ook een heel weekend van kan maken? Er zijn veel opties om een goedkoop hotel te boeken en je kan zelfs voor een paar tientjes naar het buitenland vliegen.

Fotoshoot

Het is misschien lastig om binnen 4 dagen te regelen, maar wie weet lukt het. Ik heb 2x een fotoshoot gedaan met mijn man (niet op Valentijn) en dat is leuk om te doen. Sowieso vind ik het poseren stiekem best leuk, maar het is ook fijn om daarna veel leuke foto’s van jullie samen te hebben. Dus misschien kan je wel een fotograaf in de buurt vinden die nog tijd heeft zondag.

Eerste date

Op jullie eerste date waren jullie vast heel zenuwachtig. Ik was meer bezig met leuk overkomen dan met de date. Dat ging dan ook niet zo goed, omdat ik mijn man 12 uur lang geen eten gaf, waardoor hij uitgehongerd naar huis ging. Als je je eerste date nu over doet, hoef je je niet meer druk te maken over leuk zijn en kan je gewoon genieten van de date en van elkaar.

Heb je geen zin om de hele dag op stap te gaan? Dan is het natuurlijk ook lekker om de hele dag in bed te blijven liggen of samen te bakken en/of te koken. Het is ook leuk om samen een pot te maken vol met briefjes waar je dates op schrijft. Als je dan een keer samen iets wilt doen pak je een briefje en heb je meteen een leuk idee om te gaan doen.

Wat ga jij doen met Valentijn?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

6 gedachten over “Leuke uitjes voor Valentijn”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.