Cadeautjes onder de 5 euro

De feestdagen zijn heel leuk, maar als je aan cadeautjes doet is het ook heel duur. Dat hoeft niet erg te zijn, maar het kan lastig zijn als je niet zoveel te besteden hebt. Ik probeer zelf altijd wat goedkopere cadeautjes te kopen, die wel heel leuk zijn en er niet goedkoop uit zien. Ik vind het heerlijk om naar zulke pareltjes op jacht te gaan. Vandaag laat ik jullie een paar leuke maar goedkope producten zien die heel leuk zijn als cadeau voor de feestdagen!

goedkope cadeautjes

De producten hierboven heb ik zelf gekocht. De drinkbeker was 2 euro, net als het blikje met pretty things erop. Daar zitten jelly beans in. Beiden kocht ik bij de Xenos. Het schilderij met “Whatever you decide to do make sure it makes you happy” is mijn favoriet. Ik kocht hem bij de Action voor €0,95 cent en eigenlijk wil ik hem zelf houden. Zo leuk vind ik hem! In het doosje met Takkie er op zit een haakpakket van Takkie. Die kocht ik voor mezelf. Vooral vanwege het haakpatroon, omdat die nergens anders te krijgen is. Maar het is ook leuk om dit cadeau te geven. Je kan het voor €2,95 bij de Hema kopen. Het blikje met suiker erop kocht ik voor 1 euro bij de Wibra. Het is een blik met gaatjes in de deksel. Je kan het dus als suikerbusje gebruiken. Leuk om in de keuken te zetten.

De rest van de producten in dit artikel heb ik alleen op internet gezien. Ik durf dus niet te beloven dat ze in het echt ook zo leuk zijn, maar het ziet er veelbelovend uit!

Iemand die van thee houdt krijgt vaak zakjes thee. Vaak in een saai doosje. De Xenos heeft nu ook een leuk doosje van Lilly’s favorites. Het kost 3 euro en je hebt verschillende smaken. Voor de koffieliefhebber kan je de Coffee toppings kopen. Voor 5 euro krijg je 4 verschillende siropen. Vind je het wel een leuk idee, maar ken je geen koffieliefhebber? Geen probleem, ze hebben ook een chocolademelkvariant! De koperen mand kan je in 2 maten kopen voor €2,99 of €3,99. Wij hebben niks van koper in huis, maar ik vind het een heel leuk item. Helemaal hip en dus een prima cadeau! De bak- of koekjesliefhebber kan je deze pot met koekjesmix geven. Die kost 4 euro. Je kunt hem natuurlijk ook zelf maken. Bekijk daarvoor de how-to die ik eerder schreef over de pot vol koekjes. Als laatste kwam ik een koperen waxinelichtjeshouder tegen. Nu is het leuk voor binnen, maar in de zomer is het ook leuk voor in de tuin. Hij kost €2,69.

Tot slot nog twee producten van de Hema en een van de Action. Op de eerste foto zie je een waxstempel. Het is misschien niet iets wat je vaak gebruikt, maar ik vind het al een tijdje een leuk product. Je smelt de wax en met de stempel druk je dan een enveloppe dicht. Leuk voor mensen die aan snailmail doen bijvoorbeeld. Hij kost 4 euro bij de Hema. De waxinelichtjehouder kan je ook bij de Hema kopen, voor 2 euro. Ik vind dat altijd een leuk kleinigheidje om te geven, maar vaak zijn alleen de saaie waxinelichtjehouders goedkoop. De wat apartere en bijzondere zijn vaak een stuk duurder en dat vind ik het product niet waard. Deze is leuk én goedkoop! Ook het laatste product is leuk en goedkoop. Kleurboeken voor volwassenen zijn vaak best prijzig. Je hebt ook een aantal goedkope, maar die tekeningen zijn vaak niet zo mooi. Bij de Action verkopen ze dit dikke kleurboek met leuke en mooie tekeningen. Een prima alternatief voor de dure kleurboeken. Vooral omdat het maar 2 euro kost. Dit kleurboek heb ik zelf ook overigens.

Heb jij nog tips voor leuke, goedkope cadeautjes?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

6 gedachten over “Cadeautjes onder de 5 euro”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.