Creative letters – het handletter tijdschrift

Als je mij een beetje hebt gevolgd weet je dat ik handletteren leuk vind. Daarom ben ik zo enthousiast over dit tijdschrift! Een tijdschrift met alleen artikelen en interviews over handletteren! Het is niet alleen mooi vormgegeven, maar er staan ook leuke dingen in om mee aan de slag te gaan!

creative-letters

Ik vind echt letterlijk alles leuk aan dit tijdschrift. Zelfs de advertenties! Dat zijn er niet eens zoveel, maar ze zijn ook allemaal relevant, waardoor ik weer een paar leuke webshops heb gevonden. Verder staat er wat basisuitleg in, uitleg, projecten die je kunt namaken en inspiratie. En er staan bij de artikelen veel korte interviews met mensen die zelf handletteren en je helemaal enthousiast maken!

tijdschrift-handlettering

Het tijdschrift kost €8,99 en is te koop in de boekhandel. Voor die 9 euro krijg je 66 pagina’s plus 8 bladzijden met labels en banners en 3 bladzijden waar je zelf letters op kunt oefenen. Verder staat het bomvol met mooie plaatjes. Zelfs als je de tekst niet leest kan je door de foto’s al genoeg inspiratie krijgen.

tijdschrift-handletteren

Ik vind het zelf lastig om verschillende lettertypes te bedenken. Maar ik heb ook nog niet zoveel techniek, omdat ik pas sinds kort handletter. Dit tijdschrift is ideaal om nieuwe dingen mee te proberen en te leren, maar ook om doorheen te bladeren als ik mooie lettertypes zoek.

Heb jij dit tijdschrift al gezien?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “Creative letters – het handletter tijdschrift”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.