Steuntje in de rug kaarten – winactie

Als je ziek bent of je been hebt gebroken krijg je een beterschapskaart. Maar wat als je chronisch ziek bent? Dan vergeten mensen vaak om je een kaartje te steuren, maar er zijn ook weinig geschikte kaarten voor. Daar is nu een oplossing voor met de steuntje in de rug kaarten van A-typist.

steuntje-in-de-rug-kaarten

Steuntje in de rug

Het voelt niet zo gepast om iemand die chronisch ziek is een beterschapskaart te sturen. Het is geen tijdelijk verhaal waarbij je na 1 of 2 weken weer beter bent. Een sterktekaart komt misschien weer zo zwaar over en een neutrale kaart is zo saai. De steuntje in de rug kaarten zijn ideaal om iemand de laten weten dat je aan hem denkt. Die persoon hoeft natuurlijk niet perse chronisch ziek te zijn, het kan iedereen zijn die je een steuntje in de rug wilt geven.

De kaarten worden als set verkocht van 5 kaarten met enveloppen voor 7,50.

steuntje-in-de-rug

A-typist

Anne is de eigenaar van A-typist. Een bedrijf dat ze heeft opgericht vanuit de Wajong omdat ze zelf chronisch ziek is. Onderdeel van haar bedrijf is dat ze ook graag iets wil betekenen voor andere mensen met een berekening of chronisch ziekte. “Het viel me op dat er qua kaarten zo weinig mogelijkheden zijn als iemand buiten de kaders van ziek zijn (zoals een griepje) valt.” Ze zocht ook een manier om haar foto’s in de markt te zetten en mensen zeiden dat ze mooi zouden zijn als kaart. “Zo kwam ik op het idee om mijn foto’s te combineren met boodschappen aan mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, op wat voor manier dan ook.”

kaarten-chronisch-ziek

Winnen

Heb jij ook wel eens een kaart nodig voor iemand waarvoor de standaard kaarten niet geschikt zijn? Doe dan mee met deze winactie zodat je een setje van de steuntje in de rug kaarten kunt winnen.

Hoe je kans maakt? Heel simpel; reageer op deze blog dat je kans wilt maken. Ik zou het leuk vinden als je mij op Facebook volgt en Anne op Twitter, maar dit is niet verplicht.

Meedoen kan tot tot en met 30 september.

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

11 gedachten over “Steuntje in de rug kaarten – winactie”

 1. Wat een bijzondere kaarten en weer eens een heel andere tekst dan beterschap of succes wat vaak de lading niet dekt of zelfs de plank geheel mis slaat.
  Mijn vraag is of ze ook van stevige kwaliteit zijn?
  En natuurlijk wil ik wel een setje winnen.

  Beantwoorden
 2. Ik doe graag mee met de winactie Leonie! Ben een echte post-verstuur-liefhebber en heb flink wat chronisch zieke mensen in mijn omgeving die blij zouden worden van zo’n mooi kaartje

  Beantwoorden
 3. Wat mooi!
  Ik doe graag mee. Zelf stuur ik meestal blanco kaarten met een dergelijke tekst erop. ‘Steuntje in de rug’ vind ik vooral leuk gevonden 🙂

  Ik deel je blog wel op twitter.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.