DIY notitieboekje

Ik ben dol op notitieboekjes. Ik kocht altijd boekjes met leuke prints. Maar toen bedacht ik me opeens dat het veel leuker was om zelf een boekje te versieren met mijn vele rollen washi-tape. Dit heb ik gedaan en ik gebruik het boekje al vrij lang met veel plezier.

notitieboekje washitape

Het enige dat je nodig hebt is een notitieboekje en washitape. Ik heb zelf gewoon een zwart notitieboekje gebruikt, want ik vond het zonde om een boekje met een leuke print aan te gaan passen. Maar dat kan natuurlijk wel. En qua washitape kan je zelf kiezen wat je wilt. Bijpassende kleuren? Allemaal printjes? Zelf patroontjes maken? Simpele strepen? Het maakt niet uit. Koop desnoods meerdere notitieboekjes om helemaal los te gaan met alle verschillende opties!

DIY notitieboekje

Er valt verder niet echt uit te leggen wat je moet doen. Ik heb ervoor gekozen om 3 bij elkaar passende washitapes schuin over mijn boekjes heen te plakken. Meer niet. Ik was ook binnen 5 minuten klaar. Het enige waar je op moet letten is dat je uiteindes van de washitape goed vastplakt zodat het niet los laat. Verder is het vooral een kwestie van niet denken maar doen.

Makkelijk toch? Zo heb je binnen een paar minuten een heel leuk DIY notitieboekje! Ook heel leuk als cadeau trouwens.

 

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

3 gedachten over “DIY notitieboekje”

  1. Wat ziet dit er leuk uit! 🙂 Ik zag eerst helemaal niet dat je het notitieboekje zo zelf had versierd, het leek zo net uit de winkel. 🙂 Tof!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.