Meteen naar de inhoud

Leuke ebay aankopen

aankopen ebay

Ik ben dol op ebay. Ik vind het bijzonder hoeveel leuke spullen je voor 1 of 2 euro kan kopen. Er staan ook heel veel spullen op die je hier in Nederland niet kan kopen. Ook fijn voor originele cadeautjes dus! Ik laat mijn aankopen in dit filmpje zien.

De ketting heb ik al een paar dagen gedragen en die ziet er nog steeds goed uit gelukkig! De ketting kan je in een goud- en zilverkleur bestellen. De washi tape heb ik inmiddels gebruikt in mijn bullet journal en ik ben zeer tevreden! Het is zeker net zo goed als die van de action, zo niet beter. Als ik ooit nieuwe washi tape nodig heb zou ik het ook weer op ebay bestellen.

Van de 50 love pills hadden er 15 een cijfer. De rest had een gezichtje of een hartje. De manatee tea infuser heb ik nog niet getest, maar die kan je hier kopen als je hem net zo leuk vindt als ik! De bh sluitingen kan je hier bestellen.

Wat is jouw beste ebay aankoop?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

6 reacties op “Leuke ebay aankopen”

  1. Ik ga me echt moeten inhouden om die love pills te kopen, maar op dit moment heb ik niet echt inspiratie aan wie ik ze zou geven 🙂 (en ik heb al eens een zakje gemaakt met lieve briefjes, dus hmmm).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.