Mijn verlanglijstje

Eerder dit jaar plaatste ik mijn wishlist en daar stonden maar 6 dingen op. Inmiddels heb ik toch wat meer dingen gevonden die ik graag wil hebben. Gelukkig maar, want dat is rond de feestdagen wel zo handig! Kijken jullie mee naar mijn verlanglijstje?

verlanglijstje

Medische boeken
Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk wel weten vind ik de medische wereld onwijs interessant. Er zijn dan ook een aantal boeken op mijn verlanglijstje die hier mee te maken hebben. Zo wil ik al vrij lang het boek De medische wetenschap van House hebben. House is een favoriete serie van mij en in dit boek wordt het verhaal achter een paar afleveringen uitgelegd. Lijkt me leuk om een keer te lezen!

Het grote psychologieboek herken je misschien nog wel van mijn vorige wishlist. Ik heb hem nog niet dus hij staat er nog steeds op! Ik heb al een paar keer op het punt gestaan om hem te kopen, maar ik vind het vrij duur. Het schijnt het geld wel echt waard te zijn trouwens. Hij is er ook in het Engels en dan kost hij maar iets van 25 euro. Het lijkt me alleen niet zo fijn om dit in het Engels te lezen.

De volgende twee boeken gaan over het brein. Iets waar bij mij nog wel eens iets fout gaat (bij een conversiestoornis gaat het schakelen en verwerken in de hersenen niet goed). Ik blijf het onwerkelijk vinden dat je hersenen zoveel doen en dat er zoveel goed gaat.

Andere boeken
Ik blijf nog even in de boeken hangen. Er zijn namelijk nog een paar boeken die ik wil hebben. Ik lees alleen nog maar e-boeken, maar informatieve boeken heb ik toch het liefst gedrukt. Zo lijkt het mij heerlijk om door dit boek met fotografietips te bladeren! Ik heb een paar reviews gelezen en het lijkt me echt een boek voor mij. Het is net even anders dan de meeste fotografieboeken en mooi vormgegeven.

Dat bakken ook een hobby van mij is weten jullie inmiddels wel. En ik heb ook al heel veel bakboeken. Te veel. Toch kan er nog eentje bij vind ik. De bakbijbel lijkt mij namelijk een hele goede aanvulling op mijn collectie. En dan stop ik met het kopen van bakboeken. Echt waar. Voorlopig tenminste.

De laatste twee boeken zijn een soort vragenlijsten. Je beantwoord iedere dag een vraag, een paar jaar achter elkaar. Zo kan je vergelijken hoe je van mening bent veranderd. Je hebt een algemene versie en een versie met vragen die betrekking hebben tot jezelf. Dus wat vind je mooi aan jezelf, waar ben je trots op, etc. Dat lijkt me een veel moeilijkere uitgave, maar ook een mooiere. Dat is denk ik beter voor mij dan de algemene versie. Maar ze spreken me allebei aan!

Andere leuke dingen
Ik wil niet alleen maar boeken hebben hoor. Dat zou een beetje eentonig worden. Deze mindfulnessbox lijkt mij ook heel erg leuk. Ik zag hem voorbij komen bij een medeblogger (sorry, weet niet meer bij wie). Het zag er zo leuk uit dat ik hem meteen op mijn verlanglijstje zette!

Puzzelen doe ik ook graag. Het liefst met puzzels van Jan van Haasteren en WasGij. Die zijn van goede kwaliteit, maar de plaat is ook gewoon heel mooi. WasGij is vaak net iets moeilijker van Jan van Haasteren, omdat ze daar veel varianten hebben waarbij de uiteindelijke puzzel niet op de doos staat. Zo moet je de toekomst voorspellen of een puzzel maken vanuit het oogpunt van een persoon die op de doos staat. Er zitten altijd wel een paar hints bij, maar het blijft een uitdaging. Een leuke uitdaging, dat dan weer wel!

Tot slot vind ik korte abonnementen op de Zoom en Flair ook altijd leuk en maak je mij altijd blij met een bon. Hoe lastig ik het vorige keer nog vond om iets te vinden, hoe gemakkelijk ik het nu vind!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Dit artikel bevat affliatelinks van bol.com. Ik ontvang dan een percentage van de bestelling die jullie via mij op bol.com plaatsen.

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Mijn verlanglijstje”

  1. ik mis de speciale papieruitgave van Flow, die wilde je toch ook graag hebben? enne: kun je ook niet zo’n lijstje maken voor Leroy? is best handig… 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.