Favoriete kinderboek – 31 day blog challenge #17

Ik lees al van jongs af aan. Ik vind het dan ook leuk dat ik vandaag voor de 31 day blog challenge over mijn favoriete kinderboek mag vertellen!

Van de boeken die ik heb gelezen toen ik echt jong was kan ik mij weinig herinneren. Ik weet alleen nog dat je Bison-boeken had. Verantwoord, maar heel erg saai.

Het eerste boek dat ik mij kan herinneren is achtste groepers huilen niet. Een boek van Jacques Vriens over een meisje in groep 8 die kanker krijgt en daar dood aan gaat. Ik vond het heel indrukwekkend, heb het nog vaak gelezen en moest er iedere keer weer bij huilen.

Een andere favoriet boek uit mijn kindertijd zijn de Harry Potter boeken, hoewel het dan voornamelijk om deel 1 gaat. Deel 1 vind ik niet het leukste boek, maar bij de rest was ik al ouder toen ik ze las.

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.