Droombaan – 31 day blog challenge #16

Toevallig heb ik hier laatst nog een blog over geschreven! Ik ben al eerder op zoek geweest naar mijn droombaan en ik zal er nu weer kort over vertellen voor de 31 day blog challenge.

Mijn droombaan is iets met mensen doen. Ik wil mensen helpen. Ik wil iets bijdragen aan de maatschappij. Ik wil sociaal contact hebben. Mensenwerk dus. In welke sector maakt mij niet heel veel uit. De zorg lijkt mij leuk, mensen begeleiden met werk lijkt mij leuk, onderwijs lijkt mij leuk. Dat zorgt er voor dat de mogelijkheden vrij groot zijn. Hierdoor kan ik niet specifiek zeggen wat mijn droombaan is, maar is er wel een grotere kans dat ik ooit een droombaan vind, omdat er voor mij meerdere droombanen zijn.

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.