Favoriete seizoen – 31 day blog challenge #25

Ik heb de goede maand uitgekozen voor de 31 day blog challenge, want de vraag over mijn favoriete seizoen valt precies in mijn favoriete seizoen!

Ik heb niet heel veel moeite met een echte winter. Gewoon koud, sneeuw, ijs, dat soort dingen. Maar de grijze, grauwe, natte winters van de laatste tijd zijn niks voor mij. Ik haat grijs weer. Dus ik ben dol op de lente. Waarschijnlijk vooral omdat het zoveel beter is dan de winter. Maar de lente is voor mij vaak ook beter dan de zomer omdat ik niet heel goed tegen warmte kan.

De lente is niet alleen maar zonneschijn, want ik heb last van hooikoorts. Iets wat dus ook in de lente weer begint. Gelukkig reageer ik meestal vrij goed op de medicijnen, dus het is meestal wel goed vol te houden.

Natuurlijk zijn er ook regenachtige lentes, maar toch heb ik daar al minder moeite mee dan in de winter. Het hoeft van mij ook niet altijd zonnig te zijn. Zolang het niet iedere dag grijs en grauw is ben ik al snel blij.

De warmte die in de lente weer komt is voor mij ook heel fijn. Ik heb namelijk veel meer last van mijn lichaam tijdens de kou van de winter. Niet alleen als ik buiten ben, maar ook als de hele dag binnen zit. Het is heel fijn om te merken dat ik na een paar dagen zon weer meer kan en minder pijn heb.

Daarnaast ben ik ook nog eens jarig in de lente. Extra reden om het leuk te vinden toch?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.