Waar word ik blij van? – 31 day blog challenge #27

Vandaag beantwoord ik weer een vraag voor de 31 day blog challenge. Waar word ik vrolijk van?

Met stip op 1 staat het kijken van kattenfilmpjes. Of ik nou boos, chagrijnig of verdrietig ben, een kattenfilmpje maakt mij weer helemaal blij! Of het nou een schattig of een grappig filmpje is. Ik kan zo een uur naar een compilatie kijken. Gelukkig vind mijn man het ook leuk. We kijken dus regelmatig samen naar filmpjes van katten.

Verder word ik ook vrolijk van de zon na een paar donkere dagen. De eerste dag buiten zitten. De eerste dag dat je zonder jas naar buiten kunt. De eerste keer dat je vogeltjes hoort fluiten. Eigenlijk dus het begin van de lente!

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.