Waar word ik blij van? – 31 day blog challenge #27

  • door

Vandaag beantwoord ik weer een vraag voor de 31 day blog challenge. Waar word ik vrolijk van?

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Met stip op 1 staat het kijken van kattenfilmpjes. Of ik nou boos, chagrijnig of verdrietig ben, een kattenfilmpje maakt mij weer helemaal blij! Of het nou een schattig of een grappig filmpje is. Ik kan zo een uur naar een compilatie kijken. Gelukkig vind mijn man het ook leuk. We kijken dus regelmatig samen naar filmpjes van katten.

Verder word ik ook vrolijk van de zon na een paar donkere dagen. De eerste dag buiten zitten. De eerste dag dat je zonder jas naar buiten kunt. De eerste keer dat je vogeltjes hoort fluiten. Eigenlijk dus het begin van de lente!
Volg mij ook via Bloglovin'Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.