Mijn favoriete spullen voor mijn bullet journal

Bij een bullet journal kan je heel veel dingen gebruiken om hem zo creatief mogelijk in te vullen. Je kunt ook alleen een zwarte fineliner gebruiken als je meer van een minimalistische bullet journal houdt. Dat is het fijne van een bullet journal; je kunt gebruiken wat je zelf wilt. Ik heb vrij veel spullen verzameld, maar val toch telkens terug op een aantal favorieten.

Als ik aan een nieuwe maand begin in mijn bullet journal gebruik ik mijn potlood om de plekken aan te geven. Vervolgens teken ik met fineliners en mijn sjablonen alle vakjes in. Als ik iets wil uitmeten of een lange lijn wil zetten heb ik een flexibele lineaal. Deze vind ik veel prettiger dan een standaard lineaal. Ik heb ook een goede gum, om het potlood uit te gummen. Let wel op dat de fineliner eerst opdroogt, anders krijg je strepen.

Ik gebruikte altijd de fineliners van Micron, maar toen ik een fineliner van Stabilo kreeg was ik om. Daar wil ik er zeker meer van kopen! De flexibele lineaal kocht een vriendin van mij bij de HEMA. En de sjablonen kocht ik op AliExpress, maar je kunt ook genoeg sjablonen kopen op Etsy. Mijn gum (van Staedtler) en potlood kocht ik gewoon bij de Action en dat werkt prima.

Zodra de basis klaar is kan ik gaan beginnen met het versieren van mijn bullet journal. Dit doe ik uiteraard met mijn veel te grote voorraad washi tape (is er een groep voor washi tape verslaafden?) Ik heb ook stickers/labels waar de maanden opstaan. Zo weet ik precies waar ik moet kijken voor een bepaalde maand. Ideaal.

Washi tape koop ik veel bij de Action, maar ook op AliExpress. Daar komen ook de labels voor de maand vandaan.

Als het tijd is om mijn bullet journal te gebruiken, zijn vooral veel pennen en markers mijn favoriet. De verschillende kleuren fineliners gebruik ik in mijn trackers. De markers om afgeronde taken af te vinken. De 2 pilot pennen gebruik ik om alles op te schrijven. En wat zo geweldig aan deze pennen is, is dat je ze kunt uitgummen! Aan de achterkant zit een gum en of je nou meteen gumt of een week wacht, de inkt verdwijnt. Ideaal! Vroeger moest ik veel doorstrepen en nu gum ik het gewoon weg.

Ik gebruik de markers van Stabillo Boss (pastel) en Zebra midliners. Mijn gekleurde fineliners zijn van Stabilo en HEMA. Die gebruik ik gewoon door elkaar.

Voor wat extra versieringen gebruik ik kleine stickers die ik overal en nergens koop. Daar zou ik ook wel zonder kunnen, dus dat is niet perse een favoriet.

Wat zijn jouw favoriete producten voor in jouw bullet journal?

Dit artikel bevat affiliatelinks
liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.