Shoplog Action – veel creatieve spullen

De Action heeft de laatste tijd weer veel leuke nieuwe dingen. Daar heb ik er een aantal van gekocht. Ik ben er heel blij mee dus ik vond het een goed idee om een Action shoplog op te nemen.

Ik heb vooral veel creatieve spullen gekocht. Altijd leuk om iets betaalbaars te vinden waar je iets moois mee kunt maken. Ook een leuke manier om iets nieuws te proberen! Zo ga ik nu aan de slag met een klein borduurpakketje, terwijl ik dat al jaren niet meer gedaan heb. Nadat ik voor de geboorte van mijn neefje een Nijntje probeerde te borduren (en die 2 neefjes later nog niet af had) heb ik het opgegeven. Dus dit is een leuke manier om het weer te proberen!

Wat heb jij laatst bij de Action gescoord?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Shoplog Action – veel creatieve spullen”

  1. Wat een leuke dingen heb je geshopt! Die kaarten om uit te drukken heb ik ook. Ik vind ze zo leuk! Wel maak ik ze iets anders dan de voorbeeldjes, maar dat mag de pret niet drukken. Overigens vind ik sowieso dat Action momenteel veel leuke knutselspullen heeft!

    Beantwoorden
    • Ik maak ze meestal ook net iets anders, maar zo heb je in ieder geval een leuke basis! En het viel mij ook op dat ze daar de laatste tijd steeds meer leuke en hippe dingen krijgen

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.