Flow inzichtenpocket

Rond kerst zag ik wat foto’s voorbij komen van de Flow inzichtenpocket. Het leek me leuk, maar ik had me net voorgenomen om wat minder spullen te kopen. Dus ik hield mij in en liep iedere keer langs het boek in de winkel. Ik keek er express niet in. Tot ik bij de Deen stond. Hetgeen wat ik wilde kopen was op en ik vind het altijd stom om zonder iets te kopen langs de kassa te lopen in een supermarkt. Daarnaast had ik een cadeaukaart voor precies 10 euro. Dit was een teken!

flow inzichtenpocket

Van mijn oma had ik een cadeaubon gekregen van de Deen. Ik vond het niet leuk om er boodschappen voor te kopen, dus ik wilde wachten tot ik weer een orchidee zou halen. Maar terwijl ik bij het tijdschriftenrek stond te twijfelen of ik anders een reep chocolade zou kopen om de winkel te kunnen verlaten kreeg ik opeens een geniaal idee. Voor mij lag de Flow inzichtenpocket. Die kon ik helemaal betalen met mijn cadeaubon. Zo gaf ik geen geld uit, kon ik iets kopen én had ik het boek. Een orchidee gaat bij mij vrij lang mee, maar zo’n pocket zou nog langer mee gaan. Ik vond dat dit bij elkaar genoeg bewijs was dat ik het boek gewoon moest kopen. Ik pakte hem zonder te bekijken en liep naar de kassa.

flow daily life inzichtenpocket

Wat is het?

Flow magazine had vorig jaar naast het tijdschrift ook de Flow Weekly. Een klein schriftje die je iedere week voor een euro kon kopen. Iedere week werd er een ander thema behandeld. Er stonden teksten in, plaatjes, quotes, maar ook opdrachten. De leukste/mooiste/beste onderwerpen van de Flow Weekly zijn gebundeld in de Flow inzichtenpocket. Officieel heet hij trouwens de Flow daily life inzichtenpocket.

In 295 pagina’s worden 39 thema’s besproken. Alles is net zo mooi vormgegeven als je van Flow gewend bent. Er staan tips in rondom het thema, mooie quotes, maar ook opdrachten. Deze opdrachten kan je invullen om tot (jawel, heel onverwacht) inzichten te komen. Doordat het allemaal in 1 boek gebundeld is kan je het gemakkelijk bewaren, later nog eens doorbladeren of als naslagwerk gebruiken.

flow inzichtenpocket review

Wat vind ik er van?

Ik word altijd al heel erg gelukkig van het bladeren door de producten van Flow. Ik kan zo genieten van de vormgeving dat de inhoud vaak niet meer uitmaakt. Maar de inhoud mag er ook wezen. Veel van de thema’s spelen op dit moment een rol in mijn leven. Het zijn dingen waar ik over denk, over twijfel, veranderingen die ik wil maken. Het is daarom fijn om in dit boek te kunnen bladeren. Want dat ga ik er mee doen. Ik ga niet braaf hoofdstuk voor hoofdstuk lezen. Ik pak het boek, kijk waar ik op dat moment behoefte heb en lees dan alleen dat hoofdstuk. Ik zal de opdrachten ook niet in het boek uitwerken. Sowieso vind ik het zonde om er in te schrijven. Ik heb geen mooi handschrift, veeg vaak letters uit omdat ik linkshandig ben en als ik een fout maak vind ik dat het boek verpest is. Daarnaast schrijft het denk ik niet heel gemakkelijk door de manier van binden. De rug is vrij hard, waardoor het lastig is om het boek helemaal open te klappen om goed te kunnen schrijven. Dus de opdrachten doe ik lekker op een los blaadje. Dan kan ik ze volgend jaar gewoon nog een keer doen als ik dat wil!

flow inzichtenpocket

Ik ben heel blij dat ik het boek gekocht heb. Ik weet zeker dat ik er veel plezier aan ga beleven! Het is leuk en mooi om te lezen en ik ben er van overtuigd dat ik er ook nog eens wat van kan leren.

Je kunt de Flow inzichtenpocket o.a. kopen bij bol.com.

Heb jij de Flow inzichtenpocket al?

Dit artikel bevat een affiliatelink.
liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

9 gedachten over “Flow inzichtenpocket”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.