Gastbloggers gezocht

Gastblogger gezocht

Normaal gesproken zou het volgende week de Week van de Chronisch zieken zijn. Helaas heeft de stichting die hier achter zat eerder dit jaar de stekker eruit moeten trekken omdat ze het financieel niet meer rond kregen. Jammer, want ik vind het een goed initiatief en wilde die week extra veel aandacht aan chronische ziektes besteden op mijn blog. Ik wilde o.a. jullie blogs laten schrijven over een leven met een chronische ziekte.

Na lang twijfelen heb ik besloten om niet in mijn eentje de week van de chronisch zieken op mijn blog te houden. Maar ik wilde het idee van de gastbloggers niet los laten. Daarom heb ik besloten dat ik vanaf nu iedere maand aan artikel door jullie laat schrijven. Dus heb jij een chronisch ziekte en wil je daar over vertellen? Neem dan contact met mij op. Of je nou 1 of 10 chronische ziektes hebt en of je nou bedlegerig bent of 40 uur werkt, het maakt niet uit. De enige voorwaarde is dat je een chronische ziekte hebt waarmee je leeft. Het artikel kan anoniem geplaatst worden of onder je echte naam.

Lijkt het je wat om een blog te schrijven? Stuur dan een e-mail naar leonie@sugarframe.nl

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

3 gedachten over “Gastbloggers gezocht”

  1. Ik vind het niet leuk om te horen dat ze de stekker er uit hebben moeten trekken. We hebben het begrip als chronisch zieken hard nodig en ik vind het dus goed dat je dit op jouw blog doet! Ik ben zelf ook chronisch ziek (een lijst aan aandoeningen) en ik ga je straks een mailtje sturen (:

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.