Gekke haakpatronen

Regelmatig kom ik een haakpatroon tegen waarvan ik mij afvraag waarom je dat zou willen maken. Meestal zijn het gewoon onhandige dingen zoals een gehaakt badpak. Maar er zijn ook een paar haakpatronen die ik echt niet snap. Bij deze een verzameling van gekke haakpatronen.

GAB_3070_medium2
Laten we beginnen met een patroon dat ik wel grappig vind en waarvan ik mij ook nog wel kan voorstellen dat sommige mensen het willen maken. Deze vikingmuts met baard ziet er namelijk heel mooi uit en kan misschien nog wel voor carnaval o.i.d. gebruikt worden. Ik zou hem zelf nooit maken want het kost mij teveel tijd voor iets dat ik niet gebruik, maar het heeft wel wat. Mocht je graag verkleed gaan als viking dan kan je het patroon gratis downloaden op Ravelry.

9k=

Het is op internet al een tijdje een rage; de willy-warmer. Een belachelijk cadeau dat vrouwen voor mannen maken. De vrouwen hebben de grootste lol, maar ik vraag me af of de mannen het ook zo grappig vinden. Ik zie de humor er niet zo van in en ik snap ook niet waarom hier patronen van zijn. Sterker nog, het patroon op deze website kost nog 3 dollar ook. Over geldverspilling gesproken.

P1080839_s_small2

Als we dan een cadeautje voor een man hebben, moeten we natuurlijk ook een cadeautje voor een vrouw hebben. Wat dacht je van deze gehaakte baarmoeder? Beetje vreemd toch? Het voordeel van de baarmoeder ten opzichte van de willy-warmer is dat je dit patroon gratis kunt downloaden op Ravelry.

Toilet

Waarom zou je een wc willen haken? Ik heb ook geen idee. Voor een poppenhuis misschien? Maar waarom dan haken en niet gewoon een kopen? Dit is duidelijk een haakpatroon dat ik niet snap. Ik kan echt niet bedenken waarom mensen dit zouden willen maken. Laat staan waarom de ontwerpster de moeite heeft genomen om de wc te ontwerpen en het patroon uit te werken. Wil jij om een of andere reden deze wc wel graag maken? Dan kan je het patroon hier vinden.

il_570xN.420041189_23fr

Het is tegenwoordig in om zelf sloffen of sokken te haken. Er zijn dan ook vele grappige patronen te vinden. Deze voet is de gekste die ik tegenkwam. Het patroon kost op Etsy 4,40 euro. Ik denk dat ik toch liever een iets minder gekke slof haak of gewoon een standaard slof in de winkel koop.

Welke gekke haakpatronen zijn jullie tegengekomen op internet?

liefs


Volg mij ook via Bloglovin' | Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.