Gekke haakpatronen

Regelmatig kom ik een haakpatroon tegen waarvan ik mij afvraag waarom je dat zou willen maken. Meestal zijn het gewoon onhandige dingen zoals een gehaakt badpak. Maar er zijn ook een paar haakpatronen die ik echt niet snap. Bij deze een verzameling van gekke haakpatronen.


Laten we beginnen met een patroon dat ik wel grappig vind en waarvan ik mij ook nog wel kan voorstellen dat sommige mensen het willen maken. Deze vikingmuts met baard ziet er namelijk heel mooi uit en kan misschien nog wel voor carnaval o.i.d. gebruikt worden. Ik zou hem zelf nooit maken want het kost mij teveel tijd voor iets dat ik niet gebruik, maar het heeft wel wat. Mocht je graag verkleed gaan als viking dan kan je het patroon gratis downloaden op Ravelry.

Het is op internet al een tijdje een rage; de willy-warmer. Een belachelijk cadeau dat vrouwen voor mannen maken. De vrouwen hebben de grootste lol, maar ik vraag me af of de mannen het ook zo grappig vinden. Ik zie de humor er niet zo van in en ik snap ook niet waarom hier patronen van zijn. Sterker nog, het patroon op deze website kost nog 3 dollar ook. Over geldverspilling gesproken.

Als we dan een cadeautje voor een man hebben, moeten we natuurlijk ook een cadeautje voor een vrouw hebben. Wat dacht je van deze gehaakte baarmoeder? Beetje vreemd toch? Het voordeel van de baarmoeder ten opzichte van de willy-warmer is dat je dit patroon gratis kunt downloaden op Ravelry.

Welke gekke haakpatronen zijn jullie tegengekomen op internet?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.