Gratis Disney haakpatronen

Disney; ik houd er van. En met mij nog vele anderen. Voor veel mensen is het een herinnering aan hun jeugd, maar vinden het stiekem nog steeds wel leuk. En anders doe je net alsof je alleen met je kind, broertje of nichtje mee kijkt. Naast het kijken van disneyfilms is het natuurlijk ook heel leuk om je favoriete disneyfiguren te haken. Ik zocht op internet naar gratis haakpatronen. Benieuwd? Ik heb alle patronen hieronder verzameld.

Tekenfilms
Laten we beginnen met de traditionele tekenfilms die iedereen nog wel van vroeger kent. Met dit patroon kan je Assepoester maken. En het leuke is dat je dan Assepoester voor en na de goede toverfee in een pop hebt! Je kunt ook kiezen voor deze 2 losse poppen van Belle en het Beest. Je maakt Belle in een baljurk en het beest als hij weer in een prins is veranderd. Tot slot heb ik Alice in Wonderland voor je. Het is een tekenfilm, maar later is er ook een speelfilm van gemaakt. Maar dit haakpatroon lijkt het meest op Alice uit de tekenfilm. En als ik een beetje mag smokkelen wil ik je ook graag dit patroon van Jack Sparrow laten zien. Ook dit is een speelfilm, maar ik vind het een heel leuk patroon!

Animatiefilms
De laatste tijd maakt Disney veel animatiefilms. Een van de eerdere films is Toys Story. In de film is Buzz Lightyear een stoere verschijning, maar in dit haakpatroon is het een schattig speelgoedpoppetje. Een animatiefiguur die ik zelf ook heel schattig vind is Wall-e. Met dit haakpatroon kan je hem zelf maken! Als je ratten ook schattig vindt dan zal je het haakpatroon van Remy uit Rattatouille ook heel leuk vinden! En als je ratten niet schattig vindt maak je voor Remy vast wel een uitzondering. Tenslotte heb ik ook nog het haakpatroon van Mike uit Monster&Co voor je. Het lieve groene monster.

Frozen
Frozen verdient gewoon een eigen kopje. Deze razendpopulaire film doet het goed bij jong en oud. Zelfs mijn man vindt het leuk en zingt geregeld stukjes van de Frozenliedjes! Ik heb de haakpatronen van de hoofdpersonen uit de film voor je. We beginnen natuurlijk met Elsa. Ook van zus Anna is een patroon. Haar verloofde Kristoff kan je ook haken. Er is zelfs een patroon van Sven! En tot slot; de sneeuwpop die iedereens hart laat smelten; Olaf!

Ik wens je heel veel plezier met deze haakpatronen!

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |
Loading comments...