20 feiten over mij – 31 day blog challenge #2

Op dag 2 van deze 31 day blog challenge ga ik jullie 20 feiten over mij vertellen. En ik moet zeggen dat het lastiger was dan verwacht om op 20 feiten te komen!

1. Ik heb heel lang aan ballet gedaan op redelijk niveau. Ik was zelfs zo goed als aangenomen bij de balletacademie, maar mijn ouders vonden het niet zo’n goed plan als ik als 11 jarig meisje iedere dag van Den Helder naar Amsterdam zou gaan om afgebeuld te worden op de balletacademie.

2. Ik houd niet zoals veel vrouwen van alle chocolade. Chocola moet niet in een mouse of drank gegoten zijn, ook ijs en saus vind ik niks. Pure chocolade vind ik niet lekker en ook de luxe bonbons vind ik vaak niks. Geef mij maar gewoon simpele chocola met noten of koekjes.

3. Nadat ik net een bril had gekregen vond ik mezelf er beter uit zien. Vanaf toen riep ik dat als ik ooit over die bril heen zou groeien ik gewoon een montuur met vensterglas zou nemen.

4. Ik luister weinig muziek, ik heb er ook niet zoveel mee

5. Sinds ik een e-reader heb lees ik weer boeken

6. Ik heb een zwak voor kleurboeken, ik koop er veel te veel

7. Brood is onmisbaar voor mij

8. Omdat ik het heel vaak koud heb draag ik thuis vrijwel altijd een fleecevest; heel charmant

9. Ik kan urenlang naar aapjes kijken!

10. Ik ben geboren op 1 april en ja daar maakt iedereen nog steeds grapjes over

11. Acteren is mijn passie

12. Daarom vind ik het misschien ook wel leuk om te presenteren

13. Ik ben dyslectisch. Daardoor draai ik bijvoorbeeld de woorden mee en mij regelmatig om en verzin ik vaak nieuwe woorden en werkwoordsvervoegingen.

14. Ik ben linkshandig waardoor ik een soort trauma heb omdat ik op school altijd mijn net geschreven woorden uitveegde met mijn hand

15. Het laatste jaar heb ik een heel slecht geheugen. Ik herinner mij heel weinig en ik ben er zelfs van overtuigd dat iets nooit heeft plaatsgevonden, omdat ik anders nog wel iets had kunnen herinneren

16. Foto’s zijn heel kostbaar voor mij

17. Mijn man en ik kennen elkaar van Relatieplanet

18. Als ik thuis slaap gebruik ik een knuffelhond om mijn schouder op te leggen als ik op mijn zij lig (lastig uit te leggen). Ik kan daar natuurlijk ook gewoon een kussentje voor gebruiken, maar stiekem vind ik Hondje (zo heet hij) leuker

19. Ik praat als ik alleen thuis ben tegen onze kat en denk dan dat hij antwoord met zijn miauwtjes

20. Ik ben een moeilijke eter

Zo, dat waren 20 feiten over mij! En nu ga ik iets voor mijn medemens doen, want ik voel me nogal egocentrisch omdat ik in 1 artikel zo vaak het woord ik heb gebruikt.

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.