Happy life #1

Tijd voor een nieuwe serie blogposts! Ik heb al een aantal keer gezegd dat ik mijn pessimistische instelling probeer te veranderen en steeds positiever probeer te denken. Ik doe de 100 happy days challenge op Instagram en ik schrijf iedere dag een positief punt op in mijn bullet journal. Nu zijn er veel bloggers die blije en happy lijstjes delen en het leek mij leuk om mijn positieve punten ook met jullie te delen. Dus bij deze! Om de week komt er een Happy life artikel online waarin ik vertel welke leuke dingen ik heb meegemaakt.

happy life

 • Ik geniet enorm van de overkapping die aan ons tuinhuisje vast zit. Hij is nog maar 2 weken af, maar ik kan nu al niet zonder! Het is zo fijn om met dit warme weer daar te zitten. Niet in de zon, uit de wind, ideale plek!
 • Er gebeuren leuke dingen rondom het bloggen! De bezoekers blijven groeien, ik krijg leuke reacties en ik blog nu ook voor Altrecht over mijn conversiestoornis. Jeej!
 • Ik heb vorige week heerlijke lumpers gegeten. Dat zijn rijstrolletjes met gekruide kip erin. Heerlijk!
 • BBQ’s! Met zelfgemaakte kipsaté uiteraard
 • Ik ben weer op pad gegaan om foto’s te maken
 • Ik voel me weer nuttig omdat ik druk ben geweest met vrijwilligerswerk
 • Bezoekjes aan mijn fysio zijn niet perse leuk, want dat betekent dat ik pijn heb. Maar ik ben zo dankbaar dat ik een goede fysio heb! Hij verdiept zich in mijn ziektes, houdt rekening met de grenzen van mijn lichaam, luistert en onthoudt en hij is geïnteresseerd. Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar dat is het helaas niet.

Wat waren jullie mooie momenten van de afgelopen 2 weken?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

10 gedachten over “Happy life #1”

 1. Wat een mooi lijstje. Gelukkig heb je zo’n goede fysiotherapeut. Mijn mooiste momenten waren die waarop ik helemaal ontspannen was en niets meer ‘moest’, een heerlijk vakantie gevoel.

  Beantwoorden
 2. Mooi lijstje! Zelf ben ik ook bezig met de challenge #100happydays. Echt leuk en mooi om stil te staan bij datgene wat je blij en gelukkig maakt. 🙂

  Beantwoorden
 3. Ooh doe jij ook de #100happydays challenge? Ik doe die ook Al voor de 2de maal, maar deze keer neem ‘k m’n foto’s met m’n spiegelreflex ipv m’n gsm. Veel beter, haha!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.