Meteen naar de inhoud

Happy life #15

Sinds ik bezig ben met Happy life valt mij iedere keer weer op hoe lang of kort 2 weken kunnen duren. Zo had ik het afgelopen 2 weken druk en heb ik dus veel gedaan, waardoor het voor mijn gevoel eeuwen geleden is dat ik een Happy life heb gemaakt. Maar ik heb ook regelmatig dat die 2 weken juist heel snel zijn gegaan voor mijn gevoel. Maargoed, dat maakt niet uit; we zijn weer 2 weken verder dus tijd voor een nieuwe Happy life!

♥ Leuke spullen besteld op Aliexpress
♥ Begonnen met haken voor Lyme en daar veel positieve reacties op gekregen
♥ Ook al een aantal spullen verkocht voor Lopen voor lyme
♥ Ik ontving mijn eerste uitnodiging voor een blogevent
♥ Mijn eerste blog over bloggen werd goed ontvangen!
♥ Ik vermaak me steeds meer op Snapchat, ook al voel ik me er oud door 😛
♥ Leuke spullen gekregen voor #echtepostiscool!
♥ Ik ging als blogger naar de Designmarkt
♥ Ticket geboekt om mijn beste vriendin in Engeland op te zoeken volgende maand
♥ Mijn twijfels tegenover mijn PMT’er uit kunnen spreken
♥ Met een klein groepje van de fotoclub apart bij elkaar gekomen en veel nuttige tips over belichting gekregen
♥ Alles wat ik af wilde hebben voor Haken voor Lyme af kunnen maken
♥ Weer veel complimenten gekregen over de digitale magazines die ik op mijn werk heb gemaakt
♥ Sowieso werken; ik ben iedere dag weer blij met het werk dat ik heb!
♥ Stroopwafeltaart gemaakt voor het afscheid van de stagiair op het werk die iedereen heel lekker vond
♥ Sinds zaterdag de trotse bezitter van een iphone 6!
♥ Zon!

Wat waren jullie fijne momenten de afgelopen tijd?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

4 reacties op “Happy life #15”

    1. Ja het is heel gevaarlijk 😛 Ik bestelde ook wel eens iets op eBay dus ik weet hoe verslavend het kan zijn. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik nooit maar 1 ding mag bestellen en dat ik dus altijd dingen moet opsparen tot ik iets van 6 dingen tegelijkertijd bestel. Dan vallen er tussendoor vaak al dingen af die ik toch niet zo graag wil hebben, dus dat helpt wel een beetje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.