Happy life #15

Sinds ik bezig ben met Happy life valt mij iedere keer weer op hoe lang of kort 2 weken kunnen duren. Zo had ik het afgelopen 2 weken druk en heb ik dus veel gedaan, waardoor het voor mijn gevoel eeuwen geleden is dat ik een Happy life heb gemaakt. Maar ik heb ook regelmatig dat die 2 weken juist heel snel zijn gegaan voor mijn gevoel. Maargoed, dat maakt niet uit; we zijn weer 2 weken verder dus tijd voor een nieuwe Happy life!

Happy life

♥ Leuke spullen besteld op Aliexpress
♥ Begonnen met haken voor Lyme en daar veel positieve reacties op gekregen
♥ Ook al een aantal spullen verkocht voor Lopen voor lyme
♥ Ik ontving mijn eerste uitnodiging voor een blogevent
♥ Mijn eerste blog over bloggen werd goed ontvangen!
♥ Ik vermaak me steeds meer op Snapchat, ook al voel ik me er oud door 😛
♥ Leuke spullen gekregen voor #echtepostiscool!
♥ Ik ging als blogger naar de Designmarkt
♥ Ticket geboekt om mijn beste vriendin in Engeland op te zoeken volgende maand
♥ Mijn twijfels tegenover mijn PMT’er uit kunnen spreken
♥ Met een klein groepje van de fotoclub apart bij elkaar gekomen en veel nuttige tips over belichting gekregen
♥ Alles wat ik af wilde hebben voor Haken voor Lyme af kunnen maken
♥ Weer veel complimenten gekregen over de digitale magazines die ik op mijn werk heb gemaakt
♥ Sowieso werken; ik ben iedere dag weer blij met het werk dat ik heb!
♥ Stroopwafeltaart gemaakt voor het afscheid van de stagiair op het werk die iedereen heel lekker vond
♥ Sinds zaterdag de trotse bezitter van een iphone 6!
♥ Zon!

Wat waren jullie fijne momenten de afgelopen tijd?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “Happy life #15”

    • Ja het is heel gevaarlijk 😛 Ik bestelde ook wel eens iets op eBay dus ik weet hoe verslavend het kan zijn. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik nooit maar 1 ding mag bestellen en dat ik dus altijd dingen moet opsparen tot ik iets van 6 dingen tegelijkertijd bestel. Dan vallen er tussendoor vaak al dingen af die ik toch niet zo graag wil hebben, dus dat helpt wel een beetje

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.