Unboxing #echtepostiscool

Een paar weken geleden las ik op twitter is over Echte post is cool. Ik ging verder zoeken en kwam op de blogs van Northflix en Monsieur Mango. Zij hadden een project bedacht waarbij mensen naar elkaar post zouden sturen. Voor 5 euro kocht je dingen die jouw ontvanger leuk vind en jij krijgt van iemand anders weer een pakketje met cadeautjes die goed bij jou passen. Op 5 maart mocht iedereen pas zijn pakje open maken, zodat iedereen op dezelfde dag foto’s kon delen.

echtepostiscool

Ik mocht Els verrassen met een pakketje. Ik kende haar blog al dus ik besloot te gaan zoeken naar knutselspullen. Ik had mazzel met een paar afgeprijsde artikelen dus ik kon zowaar 7 cadeautjes kopen! Na het kopen van de cadeautjes kwam deel 2; het mooi inpakken! Op de foto hierboven kan je zelf kijken of ik daar in ben geslaagd. Ik kocht voor Els:
– Garen plus patroon (€0,64 bij de kruidvat)
– Origami hangers pakket (€0,75 bij de Aldi)
– Sleutelhanger (€1 bij de Blokker)
– Stickers voor op cadeautjes (€0,39 bij de Xenos)
– MDF slinger DIYpakket (€0,79 bij de Action)
– Sticky boekmarkers (€0,49 bij de Action)
– Scratch-off hangers (€0,89 bij de Action)

echtepostiscool

Zelf ontving ik een pakketje van Debby. Gelukkig kwam hij vrijdag pas binnen, want toen ik de enveloppe eenmaal in mijn handen had gehad moest ik mijn best doen om hem niet stiekem open te maken! Dus zaterdag ging ik na het douchen meteen mijn pakketje open maken. Alles was heel mooi ingepakt, dus dat was al heel leuk. Toen ik op de kaart zag dat mijn pakketje van Debby afkomstig was werd ik nog enthousiaster, omdat ik had gezien dat ze zelf iets had gemaakt. En omdat ze hele mooie handletteringdingen maakt was ik voordat ik alles had uitgepakt al helemaal blij!

echtepostiscool

Debby had voor mij een rolletje washitape, 3 labels (2 zelf versierd volgens mij), sterretjes, een doosje met leuke paperclips en een notitieboekje met een gepersonaliseerde en zelfgemaakte voorkant. Heel leuk! Ik heb helemaal geen paperclips in huis en soms mis ik die wel eens, dus dat komt goed uit. En welke blogger heeft nou genoeg notitieboekjes? Ik niet in ieder geval. En ik vind het superleuk dat ik nu een boekje heb waar de naam van mijn blog op staat. Ik ga hem goed gebruiken! Bedankt Debby!

Heb jij ook meegedaan met #echtepostiscool? Zo ja, wat heb jij gekregen?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

5 gedachten over “Unboxing #echtepostiscool”

 1. Wat ben ik blij dat je ook iets moois hebt ontvangen! Ik ben super blij met mijn pakketjes, nogmaals bedankt :-). Mijn verslag komt woensdag online :-).

  Beantwoorden
 2. Jij hebt er echt werk van gemaakt! Net als Debby!
  Ik kan zo jaloers worden als ik naar Debby haar Instagram kijk, omdat ik zelf zoooo onhandig/a-creatief ben.
  Bedankt voor je enthousiasme en dit leuke artikel.
  We hopen dat je, als er een tweede editie komt, weer mee wilt doen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.