Happy life #9

Voor mijn gevoel heb ik de afgelopen 2 weken niet zoveel gedaan. Ik had wat rust nodig, dus ik heb veel in bed gelegen en op de bank gehangen. Maar laten we toch eens kijken of ik een aantal leuke momenten kan verzamelen!

Happy life

 • Ik deelde foto’s waar ik trots op ben, want ik eigenlijk heel eng vond. Maar ik heb er hele aardige reacties op gehad!
 • Mijn gastblog op hetvaltwelmaarnietmee.nl kwam online waar ik ook mooie reacties op ontving!
 • We gingen voor de verjaardag van mijn man naar La Cubanita waar we heerlijk gegeten hebben
 • Ik begon aan een nieuwe puzzel op mijn nieuwe puzzelmap; ideaal ding!
 • Slapen gaat weer perfect! Ik slaap zonder al te veel moeite in, slaap vrijwel de hele nacht door en ik word ’s ochtends ook pas wakker als ik redelijk uitgeslapen ben
 • Poes was veel binnen en we hebben lekker veel geknuffeld!
 • Het lukte redelijk goed om rustig aan te doen
 • Eten gehaald bij de toko, wat zoals altijd weer heerlijk was
 • Een fijne laatste afspraak met mijn behandelaar bij Altrecht gehad
 • Werken gaat steeds beter!
 • Kennis gemaakt met een fotoclub hier in het dorp en ook meteen lid geworden
 • Weer lekkere cupcakejes gebakken
 • Twee grote stressmomenten op mijn werk gehad zonder verlammingsaanval als gevolg!
 • Mijn man kwam als verrassing met onze nieuwe camera thuis! We wilden hem eigenlijk in januari kopen, maar nu kan ik tijdens de kerstvakantie al lekker spelen!

Wat waren jouw fijne momenten de afgelopen 2 weken?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Happy life #9”

 1. M’n happy moment was 2 weken geleden. ‘k Kreeg m’n evaluatie op ’t werk, die normaal om de 2j moet gebeuren maar voor mij de 1ste keer in 9 jaar *hoera* Ik had geen schrik, maar wist ook niet waaraan ‘k mij moest verwachten daar ’t niet altijd even goed klikt tussen mij & m’n verantwoordelijke. Door z’n warhoofd was hij ’t die dag vergeten, maar heeft de hfdvp ’t overgenomen, daar hij er zowiezo toch bij zou zijn. ‘k Moet nl veel meer met hem communiceren, dan met m’n verantwoordelijke & stiekem was ‘k ook blij omdat we zo ongeveer op dezelfde golflengte zitten 🙂 Dus zoals je nu wss zal vermoeden was m’n evaluatie schitterend. Collega’s appreciëren m’n werk, maar ook als persoon. That’s all I need to be happy 😉 Dus dat was m’n happy momentje.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.