Iets dat ik mis – 31 day blog challenge #21

Vandaag kan ik denk ik geen goed antwoord geven op de 31 day blog challenge. Ik moet namelijk uitleggen wat ik mis. Maar ik weet niet zo zeker of er wel iets is wat ik mis. Ik ga er over nadenken voor jullie.

Als ik er wat langer over nadenk zijn er wel 2 dingen die ik mis. Niet iets waar ik dagelijks mee bezig ben, maar toch. Ik kan moeilijk deze blog leeg laten. Ik mis ballet en studeren. That’s it. Verder zijn er weinig dingen die ik mis (gek woord eigenlijk, dat missen).

Ik ben vroeg begonnen met ballet en ik vond het heerlijk. Ik was er ook best goed in als ik dat mag zeggen. Dat kwam door een deel doordat ik hypermobiel was. Waar anderen uren moesten trainen voor wat lenigheid, bezat ik dat al. Je kon mij alle kanten op vouwen. Maar die hypermobiliteit is ook de reden waarom ik het nu niet meer kan doen. Ik kreeg steeds meer pijn en uiteindelijk bleek dat mijn lichaam te hard moest werken om de slechte werking van mijn gewrichtsbanden te compenseren. Verdergaan met ballet zou het alleen maar erger moeten maken. Inmiddels heb ik mij er bij neergelegd en ben ik er weinig mee bezig. Toch voel ik nog wel het verlangen als ik naar een dansfilm(pje) kijk.

En dan het studeren. Is het niet gestoord dat ik dat mis? Veel mensen zouden het juist heerlijk vinden om daar klaar mee te zijn. Ik niet. Ik houd van nieuwe dingen leren. Ik was gelukkig tijdens mijn studie. Natuurlijk zijn er wel dingen die niet leuk zijn, maar over het algeheel vond ik het gewoon leuk om naar school te gaan. Als ik het geld had zou ik ook zo nog een paar studies weten die ik wil volgen. Gewoon voor de lol, ik hoef er verder niks mee te doen. Waarom ik het zo leuk vind? Geen idee. Voor een deel omdat ik leergierig en nieuwsgierig ben, maar verder ben ik misschien gewoon een beetje gestoord.

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.