Waar wil ik over 10 jaar staan? – 31 day blog challenge #20

Vandaag is er een moeilijke vraag aan de beurt voor de 31 day blog challenge. Ik moet beantwoorden waar ik over 10 jaar wil staan, maar door de onzekerheid van mijn gezondheid vind ik het moeilijk om daar antwoord op te geven.

Ik hoop dat mijn pijn- en vermoeidheidsklachten op hetzelfde niveau blijven. Ik hoop ook dat ik straks na de behandeling in Altrecht geen last meer heb van mijn conversiestoornis. Het zou ook zomaar kunnen dat ik wel overal meer last van krijg. Daarom is het lastig om te bepalen waar ik over 10 jaar wil staan. Ik weet namelijk niet wat mijn lichaam aan kan over 10 jaar. Maar ik ga nu van het positieve uit; mijn klachten blijven hetzelfde of worden minder!

Mijn grootste wens is het moeder worden. Ik hoop dan ook dat er over 10 jaar iemand is die mij mama noemt. Ik ga er ook vanuit dat dit over 10 jaar ook iets uitgekomen, behalve als mijn gezondheid heel extreem verslechterd.

Daarnaast wil ik over 10 jaar werken. Of het nou een eigen bedrijf is, via mijn wajong, vrijwilligerswerk, het maakt niet uit. Ik wil graag iets doen. Al is het maar een paar uur in de week. Ik ga er alles aan doen om te zorgen dat dat gaat lukken.

Over 10 jaar hoop ik ook veel minder tot geen last te hebben van mijn conversiestoornis.

Wat ik verder bereikt wil hebben over 10 jaar? Geen idee. Ik ben best tevreden zo. Ik heb geen grote ambities of dromen. Ik laat mij verder dus verrassen!

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.