Leuke knutselspullen van de Action

Als ik bij de Action ben (wat vrij vaak is) kijk ik altijd even bij de knutselspullen. Ze hebben daar regelmatig iets nieuws liggen. Vorige week lagen er heel veel nieuwe dingen. En ook heel veel leuke dingen! Ik kon me niet inhouden en nam wat knutselspullen mee. En ik denk dat jullie dat ook wel leuk vinden om te zien.

Het canvasdoek in het midden heb ze al wat langer. De set van 10 kaartjes aan de zijkanten zijn nieuw. En wat het dan zijn? Het zijn kaartjes waar naast het goud ook vormen of teksten in het plastic zijn afgedrukt, waardoor dat wit blijft als je er met waterverf overheen gaat. Het is een beetje lastig uit te leggen, maar hiermee kan je heel snel een leuk kaartje met waterverf maken. Het canvasdoek (ze hadden nog meer ontwerpen) kost 99 cent. Voor een set van 10 kaartjes (met enveloppen) betaal je 89 cent. Er waren bij ons 3 verschillende doosjes met verschillende kaarten.

Toen ik dit boek met 40 cadeaudoosjes zag was ik meteen enthousiast. Je had verschillende ontwerpen, maar ik vind alle patronen in dit blok heel leuk! De cadeaudoosjes zijn voorgestanst, dus je hoeft niet meer te knippen. Ideaal! De doosjes zijn waarschijnlijk niet zo groot, maar daardoor niet minder leuk. En het blok kost maar 1,96 euro.

Ik heb al heel lang iets met scrabbleletters. Ik heb ooit ook een setje met houten scrabbleletters op AliExpress besteld. Maar ik vond het zonde om daarmee te knutselen. Deze stickers zijn daar wel ideaal voor. Van alle letters zitten er meerdere op een stickervel. En per verpakking (59 cent) zitten er 2 vellen in. De vrolijke stickers daarnaast sprongen bijna vanzelf in mijn mandje. Zo leuk vond ik ze! Het zijn foamstickers, dus ze zijn wat dikker. Ik weet nog niet wat ik er mee ga doen, maar voor 89 cent kon ik ze niet laten liggen!

Ik kocht ook 2 blokken met allerlei verschillende quotes op vellum. Je had verschillende blokken. Een paar met allerlei designs, maar die vond ik niet zo mooi. Maar deze 2 met quotes vond ik wel heel leuk! Voor 1,48 euro krijg je 24 vellen vellum (haha) en dus veel quotes. Ik nam ook washi sheets mee. Dat is gewoon washitape, maar dan op een groot vel, zodat je het zelf kan knippen. Voor 12 vellen (met 6 designs) betaal je 89 cent. Je kunt ook hier weer uit verschillende ontwerpen kiezen.

Welke knutselspullen koop jij altijd bij de Action?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

19 gedachten over “Leuke knutselspullen van de Action”

  • Vellum is een soort doorzicht/melkachtig papier. Dat kan je dus leuk gebruiken bovenop een kaart met een patroontje bijvoorbeeld. Of gewoon op een witte kaart plakken, dat kan natuurlijk ook.

   Beantwoorden
 1. Die scrabble letters zijn tof, die heb ik ook! De rest heb ik helemaal nog niet gezien, maar ben bang dat het weer een tripje Action gaat worden, want het is allemaal wel erg leuk!

  Beantwoorden
 2. Wat een leuke dingetjes heb je gekocht zeg!
  Ik heb laatst ook van die canvasdoekjes bij de action gekocht, ze kunnen alleen niet geweldig goed tegen water (lekker handig). En het is ook nog een uitdaging af en toe de gedrukte patronen daadwerkelijk wit te houden. Maar al met al is het wel leuk om mee te spelen!
  En ik koop standaard washi tape haha.

  Beantwoorden
 3. Ik koop altijd van die 3D plaatjes die je zelf in elkaar moet zetten, die zijn heel leuk en super mooi!
  Leuk artikel, Leonie! Die foamstickers zijn echt geweldig, super leuk!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.