Achter de schermen #29 – drukke weken

Ik zit weer helemaal in de achter de schermen flow, waardoor ik er nu ook echt weer aan denk om foto’s te maken om met jullie te delen. Wel handig dus! Ik had nu 2 drukke weken dus ik kan jullie genoeg laten zien!

Iedere maandag ga ik voor 2 therapieën naar Altrecht in Zeist. Ik weet dat daar mensen rondlopen die mijn blog wel eens lezen. Maar vorige week maandag kwam er iemand op mij af die mijn blog dus ook volgt. Superleuk! Ze wilde even zeggen dat ze het leuk vond om mij te zien en mijn blog goed vond. Heel leuk om te horen! Ik heb haar naam niet gevraagd, lekker slim, maar weet wel dat ze ook een conversiestoornis heeft. En het is altijd leuk om in het ‘wild’ lezers tegen te komen en te horen wat ze vinden!

Mijn moeder en ik hebben een abonnement op de Apenheul. We waren al een tijdje niet meer geweest, dus we vonden het tijd om weer eens daarheen te gaan. Het was weer heel leuk! Wel druk door de vakantie, maar wij hebben de route in tegenovergestelde richting gelopen, dus dan was het goed te doen.

Ik kreeg vorige week een superleuk  en lief pakket van Lisanne. Ik heb alles uitgepakt op instagram stories en werd steeds verrast doordat de doos nog steeds niet leeg was. Het voelde echt als kerst of mijn verjaardag. Heel erg leuk! En Lisanne weet ook wat ik leuk vind, dus het waren allemaal toepasselijke cadeautjes!

Half augustus is het feestmoment van Dronten. Dan zijn er een weekend lang de Meerpaaldagen. Overdag een braderie en wat activiteiten voor de kinderen en ’s avonds muziekoptredens. Ik ga vrijwel nooit naar de optredens, maar de braderie vind ik altijd wel leuk om overheen te lopen. Het zijn gewoon de standaard braderie kraampjes, maar er zijn ook veel winkels die meedoen met speciale aanbiedingen. En ik kan hier altijd een grote zak stroopwafelkruimels scoren!

Ik heb heel lang getwijfeld of ik deze foto met jullie wilde delen of niet. Ik kan namelijk niet zeggen dat ik er erg charmant, of scherp opsta. Maargoed, het alternatief is een zwarte foto en dat is ook niet zo geweldig. Ik heb aan het begin van deze week buiten vallende sterren gekeken. Mijn telefoon zag geen sterren, dus de lucht was pikzwart op de foto. En ik kon alleen een foto maken met een felle flits waardoor ik mijn ogen amper open kon houden. Maar het gaat om het idee! We hebben dus naar de vallende sterren gekeken. Niet toen het op het hoogtepunt was, want toen lag ik uitgeput in bed, maar 2 dagen later. Helaas heb ik maar 1 vallende ster gezien, maar het was wel leuk om te doen!

Woensdag kwamen er 2 meiden die ik ken van Twitter op bezoek voor een spelletjesmiddag. We hadden elkaar nog nooit ontmoet, dus het was even spannend maar gelukkig waren ze heel aardig! We hebben een Harry Potter variant van Monopoly gespeeld. Heel leuk! Hoewel het op het eind hetzelfde monopolygedoe is waardoor niemand meer zin had. Maar het was een leuke uitvoering! Helaas heb ik niet gewonnen. Maar alles was wel heel gezellig!

Zaterdag was het Creaspektakel in Kampen. Het leek ons wel leuk, en Kampen is dichtbij, dus we besloten een kijkje te nemen. Er stonden veel kraampjes, hoewel het ook heel veel van hetzelfde was. En nog veel ‘ouderwetse’ knutselspullen zoals 3D vellen en stansen. Er stond niets ‘moderns’ zoals handlettering. Maar het was wel leuk om overheen te lopen en ik heb een paar leuke clear stamps gekocht.

Wat heb jij de afgelopen tijd gedaan?

 

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.