Lijstjes die ik bijhoud in mijn bullet journal

Zoals je misschien wel weet maak ik veel gebruik van mijn bullet journal. Ik heb al een keer een maandoverzicht laten zien (hoewel ik inmiddels een compleet andere gebruik). Dit keer laat ik zien welke lijstjes ik bijhoud in mijn bullet journal. De foto’s heb ik vorige maand al gemaakt, dus veel pagina’s heb ik inmiddels verder bijgewerkt.

Ik had een heel onregelmatig schoonmaakritme (nog steeds eigenlijk). Daarom leek het mij goed om bij te houden wanneer ik iets voor het laatst had schoongemaakt. Als ik me dan goed genoeg voel om iets in het huishouden te doen weet ik wat prioriteit heeft. Je kan ook heel duidelijk zien wanneer ik bij mijn ouders woonde haha.

Ik heb hier al eerder een (totaal onhaalbare) lijst gedeeld van 30 dingen die ik voor mijn 30ste wil doen. Die heb ik ook in mijn bullet journal opgeschreven, zodat ik daar de vooruitgang kan bijhouden. En toen ik ging verhuizen naar mijn huidige woning (de vage plek op de pagina is waar mijn adres staat) heb ik een aftelkalender gemaakt.

Ik vergeet altijd wanneer ik Roosje voor het laatst een pipet tegen vlooien of een tablet tegen wormen heb gegeven. Dus daarom heb ik deze pagina gemaakt. Kan ik alles mooi op bijhouden. De pagina ernaast heeft weer te maken met mijn schoonmaakritme. Na de verhuizing was mijn hele huis schoon en wilde ik gewoon een regelmaat in het poetsen aanbrengen. Dus ik heb schema’s gemaakt van wat ik hoe vaak per jaar moet doen. Daar probeer ik mij ook echt aan te houden.

Al zolang als ik op mezelf woon vind ik het moeilijk om te bedenken wat ik wil eten ’s avonds. Daardoor eet ik uiteindelijk vaak hetzelfde. Deze pagina kan zorgen voor wat meer variatie in mijn eetpatroon. Als ik niet weet wat ik moet eten kan ik hier vrij simpel een gerecht uitkiezen. Ik wil eigenlijk 2 pagina’s vol maken met ideeën, zodat er ook altijd iets tussen staat waar ik zin in heb.

Ik ben verslaafd aan het kijken van series. Ik kijk er zoveel dat ik niet precies kan weet welk seizoen ik al gekeken heb. Dus daarom ben ik begonnen met een lijstje aanleggen waarbij ik dat kan bijhouden. De series die ik via Netflix kijk hoeven er niet bij, omdat Netflix dat voor mij onthoudt. Maar verder ga ik hier alles op bijhouden. En daar komen nog veel series bij die ik nu vergeten ben waarschijnlijk.

Ik heb heel veel verschillende stiften en fineliners. Een deel ervan gebruik ik in mijn bullet journal. Dan wil ik graag weten of ze doordrukken of niet. Daarom heb ik een overzicht gemaakt van alle stiften en fineliners. Het is ook handig om zo een overzicht te hebben van de daadwerkelijke kleur, omdat de kleur op de dop/stift nogal vaak afwijkt.

Wat houden jullie bij in je bullet journal?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

14 gedachten over “Lijstjes die ik bijhoud in mijn bullet journal”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.