Unboxing Echte post is cool 5.0

Zaterdag was het dan eindelijk zover, het uitpakmoment van Echte post is cool! Inmiddels al de 5e editie, en ik vind het nog steeds leuk om aan mee te doen. In deze blog laat ik zien welke cadeautjes ik heb gekocht voor mijn lootje en laat ik door middel van een unboxingvideo zien wat ik gekregen heb.

Mijn lootje

Ik had Lisanneleeft als lootje. Heel leuk, want ik heb wel vaker pakketjes voor haar gemaakt en ik vind dat ze ook gewoon wat leuks verdiend omdat het niet zo goed met haar gezondheid gaat. Dus ik heb me eerlijk gezegd ook niet aan het budget gehouden. Hoewel ik haar lijstje wel een beetje als richtlijn heb gebruikt, was het fijn om voor iemand te shoppen die je kent. Dat maakt het net iets gemakkelijker.

Hierboven zie je wat ik voor haar gekocht heb. Ik heb ook een klavertje 4 in een potje gehaakt, omdat ze wel wat geluk kan gebruiken! Hieronder zie je hoe alles ingepakt zat.

Mijn pakketje

Zelf kreeg ik natuurlijk ook een pakketje! Patricia heeft voor mij geshopt. Zij volgde mijn blog al een tijdje, dus dat maakt het denk ik iets gemakkelijker. Mijn lijstje was namelijk niet heel uitgebreid, omdat ik het altijd lastig vind om aan te geven wat ik leuk vind. In de video pak ik de cadeautjes uit.

Patricia is er dus heel goed in geslaagd om passende cadeautjes voor mij te kopen! Het past echt bij me en ik ga ze stuk voor stuk gebruiken! Hier nog even een overzicht van de cadeautjes die ik gekregen heb:

Heb jij ook meegedaan met Echte post is cool?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

9 gedachten over “Unboxing Echte post is cool 5.0”

 1. Nee heb deze keer niet meegedaan. Ik was een van de eersten die zich had aangemeld maar hoorde maar niks. En ineens zag ik op Instagram dat de lootjes waren getrokken. Ik heb toen gemaild met de vraag waarom ik er niet bij zat en er bleek een storing te zijn geweest waardoor mijn aanmelding niet binnen was gekomen. Die was wel gemeld op Twitter maar dat heb ik niet dus dat wist ik niet. Baalde dus behoorlijk dat ik er deze keer niet bij zat. Anyway, leuke uitpakvideo en jouw cadeautjes vind ik ook echt bij Lisanne passen. Wat kun jij trouwens goed haken zeg. Love dat klavertje vier! Echt heel erg leuk.

  Beantwoorden
 2. Leuke dingetjes! Ik deed niet mee omdat ik in België woon en het voor de organisatoren te veel organisatie is om dit te regelen. Ik begrijp het wel, maar had toch graag meegedaan. Vind het leuk om pakjes te krijgen en versturen 🙂

  Beantwoorden
 3. Super lief dat je zoveel moeite hebt gedaan voor Lisanne. 🙂 Het is allemaal ook echt helemaal iets voor haar.
  Jouw cadeaus zijn ook erg leuk. Ik wil volgende keer graag mee doen. 😀

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.