Achter de schermen #34 – ziek en zelfzorg

Ik was al een paar dagen ziek geweest, maar 2 weken geleden werd ik echt ziek. Tijd om uit te rusten, voor mezelf te zorgen en afspraken af te zeggen. Maar ik zat niet helemaal stil.

Zoals je waarschijnlijk wel weet heb ik iedere week therapie voor o.a. mijn PTSS. Om meer inzicht te krijgen in mijn herbelevingen moest ik ze allemaal bijhouden in een notitieboekje. Zo kan ik kijken wat mijn triggers zijn en wat mijn gevoel bij de verschillende herbelevingen is. Het viel mij zwaar dus gelukkig mocht ik na een week ermee stoppen. Eerst maar eens kijken hoever we komen met wat ik nu heb opgeschreven.

En na therapie werd ik dus echt ziek. Op aandringen van mijn moeder ging ik die dag erna naar de dokter. Ik bleek angina te hebben. Dus veel rust en antibiotica. Gelukkig helpt dat altijd vrij snel bij mij, waardoor mijn keel minder pijn ging doen en ik in ieder geval weer normaal kon slikken. Inmiddels ben ik weer helemaal beter, al ben ik nog wel snel moe.

Mijn ouders lezen de Trouw en stuurden een oproep door waarin ze zochten naar ingezonden brieven als reactie op de normale nederlander van het regeerakkoord. Ik had daar natuurlijk net een blog over geschreven, dus besloot die in te korten en op te sturen. En hij is geplaats!

Vorig weekend was weer de uitpakdag van Echte post is cool! Altijd een leuke dag! Net alsof je jarig bent. Ik ben blij met de cadeautjes die ik gekregen heb en de cadeautjes die ik gekocht heb voor mijn lootje zijn ook goed ontvangen!

Omdat ik moest rusten vond ik dat ik ook goed voor mezelf moest zorgen. Ik had al in bad gelegen, mijn haar geverfd (de kleur was echt te vaal geworden) dus ik vond dat ik dan ook maar een maskertje op moest doen. Ik had bij de Big Bazar van die black head peel off maskers gevonden die ik wel eens wilde proberen. Nou hier lach ik nog, maar het eraf trekken was vreselijk. Ik heb veel donshaartjes op mijn gezicht, dus het was alsof ik mijn gezicht aan het harsen was.

Ik zit bij een fotoclub en dit keer hadden we een doe-avond: portretfotografie. Er stonden 2 studiosets klaar zodat we met elkaar konden oefenen. Ik heb een paar keer foto’s gemaakt, maar vooral veel model gestaan. Ook leuk om te doen!

Het schaatsseizoen is weer begonnen! Ik haat sport en kijk nooit naar het sportjournaal, maar schaatswedstrijden volg ik altijd heel trouw. Dus ik ben heerlijk op de bank met een fluffy dekkentje gaan liggen om de eerste wedstrijd van het seizoen te kijken.

wat heb jij deze week gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

10 gedachten over “Achter de schermen #34 – ziek en zelfzorg”

  1. Wat balen dat je ziek was! Hopelijk gaat het nu beter? De afgelopen week was ik spontaan een dagje vrij. En wat was dat héérlijk zeg! En ik had ook nog een training online marketing, super interessant!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.