Parfumado – gemakkelijk parfums uitproberen

Parfumado is een soort abonnement voor parfum. Iedere maand kies je een parfum uit en daarvan ontvang je een proefverpakking. Je kunt je ook laten verrassen met het parfum van de maand. Er zijn parfums voor mannen en vrouwen en er zitten veel bekende parfums tussen. Ik heb aan het eind van dit artikel een kortingscode voor je zodat je Parfumado ook kunt proberen.

Ik had al veel voorbij zien komen over Parfumado, maar ik deed er niets mee omdat het te mooi om waar te zijn leek. Uiteindelijk besloot ik mij er eens in te verdiepen en ik kon geen addertjes onder het gras vinden. Dus ik heb het te geprobeerd en ik ben enthousiast! Het abonnement kost €14,95, maar kan iedere maand gepauzeerd of stopgezet worden. Hierdoor werd ik uiteindelijk over de streep getrokken om het te proberen.

Je kunt zelf een parfum kiezen of je laten verrassen. Ik wilde zelf iets kiezen, maar het liefst een geurtje dat ik nog niet kende. Daar heeft Parfumado een tool voor. Je kunt aangeven welke geuren je lekker vindt, waar je van houdt en dan krijg je een aantal aanbevelingen. Daar heb ik mijn eerste parfum uit gekozen; Sensuous van Estée Lauder. Ik kende het niet, maar ik vind het superlekker!

Op de website kan je op een kalender invullen met de parfums die je graag wilt ontvangen. Hier kan je op aangeven welk parfum je welke maand wilt ontvangen. Je kunt deze keuze altijd weer aanpassen of parfums verschuiven. Ik vond het fijn om een paar parfums uit te zoeken uit de aanbevelingen (en een waarvan ik al weet dat ik hem lekker vind) en vast klaar te zetten, maar je kunt ook iedere maand een parfum uitkiezen. Als je niets invult ontvang je het parfum van de maand.

De eerste maand krijg je een travelcase bij je bestelling. Hierin kan je de flesjes parfum doen. Het verwisselen gaat heel makkelijk en ook het gebruik van het parfum in de travelcase werkt goed. Je kunt ook los een travelcase kopen voor als je meerdere parfums mee wilt nemen. Dan kan je kiezen voor andere kleuren dan zwart.

Lijkt het jou ook leuk om Parfumado te proberen? Dan heb ik een kortingscode voor je! Vul 7ZLZKraJX in bij je bestelling en ontvang 50% korting op de eerste bestelling. Daarna kan je het abonnement ook stopzetten, dus dan betaal je maar €7,50 voor een parfum naar keuze en een travelcase.

Kende jij Parfumado al?

Dit artikel bevat affiliatelinks.
liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.