Meteen naar de inhoud

Pintertest #1 – Fairy jar met glow in the dark sticks

Ik had het al aangekondigd; er komt een nieuwe categorie op Sugarframe. En bij deze! In Pintertest ga ik iedere maand en pin van Pinterest uitproberen. Vaak zie je daar supermooie foto’s van DIY’s of handige trucjes. Maar bij een groot deel van die pins vraag ik me af of het echt allemaal zo gemakkelijk is. Dus dat ga ik bij Pintertest uitzoeken. Kan een normaal persoon ook het resultaat van die pin krijgen of is het onmogelijk?

Vandaag probeer ik deze pin uit. Het idee is simpel. Je vult een pot met water, knipt glow in the dark sticks open, doet het glow in the dark spul in de pot en klaar is kees. Is het mij ook gelukt om zo’n leuke fairy jar te maken?

Zijn er nog pins die jullie graag getest willen zien?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

8 reacties op “Pintertest #1 – Fairy jar met glow in the dark sticks”

  1. wat een gehannes zeg! ik denk dat het sowieso beter gaat als je beide puntjes eraf knipt. maar dit zou ik zeker niet met kinderen doen, met die chemische substanties

  2. Ik las eerst ‘printertest’ Het experiment had trouwens ook in een tweet gepast Leuk dat je het toch plaatst, ook al valt het resultaat en beetje tegen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.