Handleiding chronisch zieken

Een tijd geleden had ik het met Celine over een handleiding voor chronisch zieken. Ik was van plan om een artikel te schrijven, maar ik wilde teveel kwijt om dat in 1 artikel te kunnen plaatsen. Daarom heb ik besloten om er een serie van te maken. 2x per maand plaats ik een blog over 1 onderwerp. Zo kan ik wel alles bespreken, maar hoeven jullie niet in 1x een grote hoeveelheid tekst te lezen.

handleiding chronisch zieken

Wat is mijn bedoeling met deze handleiding? Dat is een beetje dubbel. Aan de ene kant wil ik tips geven die mij hebben geholpen, maar het moet ook gewoon leuk zijn om te lezen. Er zijn dus ook delen die je met een korreltje (of zak) zout moet lezen. Als chronisch zieke kan het dus behulpzaam zijn, maar je zult ook herkenning lezen. En de niet chronisch zieken? Die lezen misschien wat nieuwe informatie die ze ook kunnen gebruiken. Of als je iemand kent die chronisch ziek is kan je misschien ook wat van die tips gebruiken qua omgang. Voor ieder wat wils dus!

Maar om te zorgen dat jullie het ook echt interessant vinden heb ik jullie input nodig. Ik heb zelf al een paar onderwerpen om over te schrijven, maar jullie hebben vast ook ideeën. Over welke onderwerpen willen jullie tips en over welke onderwerpen willen jullie leuke, grappige en herkenbare blogs zien? Over 2 weken komt deel 1 van de handleiding chronisch zieken online!

Dus, kom maar op met jullie onderwerpaanvragen!

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “Handleiding chronisch zieken”

  1. doe mij maar een tip over: hoe vertel je mensen dat je een chronische aandoening hebt, zonder zielig gevonden te worden of als aansteller gezien te worden?

    Beantwoorden
  2. Hoe leg je mensen duidelijk uit dat je niet moe bent zoals anderen na een dagje werken, maar echt zo moe dat je nog geen hand meer kan optillen?

    Leuk idee, die handleiding!!! (Ik heb je trouwens het mailtje gestuurd dat al veel te lang op zich liet wachten. )

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.