Pintertest #2 – kunst met gesmolten waskrijtjes

Mijn eerste Pintertest werd gelukkig goed ontvangen. Fijn, want ik vind het leuk om te doen! Er werd zelfs regelmatig gevraagd wanneer er weer een nieuwe Pintertest online zou komen, dus ik hoop dat jullie het leuk vinden! Dit keer test ik een Pin die mij al sinds het eerste moment intrigeert. Ik vond het meteen mooi, maar ik had ook zo mijn twijfels. Dus ik ga kijken of mijn twijfels terecht zijn, of dat ik een heel mooi eindresultaat krijg!

gesmolten waskrijtjes

Zoals je op de foto kan zien heb ik 2 verschillende dingen geprobeerd. Het komt dan ook van 2 verschillende Pins, maar het idee is hetzelfde; gesmolten waskrijtjes. Het linkerschilderij heb ik geprobeerd aan de hand van deze Pin. Het rechterschilderij is gemaakt n.a.v. deze Pin, maar over dit effect bestaan er heel veel Pins.

Ik heb dus gebruik gemaakt van krijtjes van de HEMA (€1,25) en van de Big Bazar (€0,99) zoals ik in het filmpje vertel. De canvasdoeken zijn van de Action, maar het kan waarschijnlijk ook wel op stevig (schilder)karton.

Ga jij nu meteen naar de winkel om waskrijt te kopen? Of laat je deze DIY aan je voorbij gaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

7 gedachten over “Pintertest #2 – kunst met gesmolten waskrijtjes”

  1. wat leuk dat je dit geprobeerd hebt. Als ik me weer wat beter voel, dan wil ik dit zeker een keer gaan proberen. Vooral de manier met het slhouet vind ik erg leuk.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.