Achter de schermen #4 – zon, PokémonGO en leuke dingen

Het is alweer tijd voor de 4e Achter de schermen! Dat gaat best snel. Maar ik vind het superleuk om te doen en ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om te beginnen met Achter de schermen! Hopelijk vinden jullie het ook een goede keuze. Het zijn veel foto’s dit keer, dus ik begin maar meteen.

achterdeschermen4-1

Het was natuurlijk heel mooi weer. Daar heb ik ook echt van genoten! Ik was wel regelmatig moe, maar dan vond ik het heerlijk om buiten op de lounge bank te gaan liggen voor een middagdutje. En de rest van de dag hard mijn best doen om bruin te worden! Hoewel ik het ook niet erg vond dat ik 2 dagen op een kantoor met airco mocht werken. Ook best fijn!

achterdeschermen4-2

Mijn man was niet thuis, dus ik ging bij mijn ouders barbecueën samen met mijn nichtje die daar sliep en mijn opa en oma.

achterdeschermen4-3

Na een paar warme dagen is het in ons huis altijd heel warm. Hier was het 29 graden. Inmiddels is het ‘afgekoeld’ naar 25,5 graden. Gelukkig maakt het Fibi de vos niet uit en blijft ze gewoon haar sjaal dragen!

achterdeschermen4-4

Ik ging ook weer naar de Action! In mijn eentje dus ik nam er alle tijd voor. En ik combineerde het meteen even met een bezoekje aan de Wibra en Lidl. Wij hebben geen Action en Lidl in Dronten, dus ik kom er helaas niet zo vaak, maar dan is het nog leuker als ik er weer ben. Ik maakte er ook een shoplog over!

achterdeschermen4-5

Ik slik inmiddels ook al 2,5 week CBD-olie. Wietolie zonder het stofje waar je high van wordt. Het kan helpen bij pijn. Ik vind het nog lastig om te zeggen of het mij helpt. Er wordt gezegd dat je bij chronische pijn het 25 dagen moet gebruiken, dus ik hoop dat ik er nog meer van ga merken! Ik gebruik nu 15 druppels per dag, wat ongeveer het maximale is van wat ze adviseren bij chronische pijn, maar je mag ook meer gebruiken, dus ik ga het komende dagen proberen nog wat verder op te bouwen.

achterdeschermen4-6

Ik speel sinds kort ook PokémonGo. Eerst wilde ik er niets mee te maken hebben. Toen werd ik toch wel nieuwsgierig. En uiteindelijk vond ik dat ik als marketeer het op zijn minst geprobeerd moest hebben voor het geval ik er iets mee zou moeten/willen op mijn werk. Ik weigerde om te lopen en ving alleen pokémon in mijn achtertuin. Maar toen ging ik weer werken en ging ik tijdens de pauze met een collega lopen die het ook speelde. En dus ving ik tijdens die pauze veel nieuwe pokémon en was ik om. Ik ga er nog steeds niet speciaal voor lopen, maar zodra ik loop zet ik de app aan. En ik loop misschien zelfs een wat groter rondje dan nodig is. Uit mijn 2 km eieren kwamen een Squirtle en een Charmander, daar werd ik blij van! Vooral omdat die collega alleen stomme pokémon uit zijn eieren krijgt en ik hem hiermee kan pesten haha.

achterdeschermen4-9

Ik verfde ook eindelijk mij haar weer. Het was sowieso al een tijdje geleden, maar door de vele zon was de kleur ook behoorlijk verbleekt. Het was inmiddels meer rossig dan echt bruin. Dus tijd om te verven. Met kwast omdat ik van mijn schoonvader (gepensioneerde kapper) heb geleerd dat je daar een mooier effect mee krijgt. Dat deed ik nu voor de 2e keer (eerst gewoon met mijn handen) en het gaat al beter! En mijn haar is weer lekker donkerbruin dus ik kan weer even vooruit!

achterdeschermen4-10

Er kwam ook weer een leuk pakketje binnen met de post! Dit keer van Sharon als hart onder de riem. Superlief! En er kwamen ook al zulke lieve reacties binnen op mijn blog van maandag. Ik ben echt zo blij met zulke lieve lezers! Dankjulliewel!

achterdeschermen4-8

Heb je de 2e Pintertest al gezien? Daar was ik ook druk mee bezig. Eerst met het maken en filmen en later met het monteren. Maar het is heel leuk om te doen! Ik kijk nu al uit naar het maken van een nieuwe Pintertest.

achterdeschermen4-11

Een tijdje geleden kreeg ik het verdrietige nieuws dat mijn adoptieaapje was overleden. Ik steun Stiching AAP door een kleine aap te adopteren. Mijn aapje was oud en ziek en moest uiteindelijk ingeslapen worden. Maar aapje Brad had ook mijn hulp nodig, dus die heb ik nu geadopteerd! Het is vooral symbolisch. De aap blijft gewoon daar en er zijn meer mensen die Brad hebben geadopteerd. Maar als ik voor een rondleiding naar Stichting AAP ga, dan mag ik wel even komen kijken bij Brad (gewoon vanuit zijn kooi natuurlijk).

achterdeschermen4-12

Het was ook weer tijd om naar de sportschool te gaan. Vorige week ging ik niet omdat ik de warmte een prima excuus vond. Dus deze week moest ik weer. Het sporten gaat nog steeds niet zo goed. Ik kan de gewichten nog niet verhogen en ook het aantal herhalingen moet ik eerder omlaag schroeven dan omhoog. Alle oefeningen doen ook pijn en ik heb bijna iedere keer na afloop weer meer pijn. Maar we blijven doorzetten. Uiteindelijk zou dit voor verbetering moeten zorgen!

Wat hebben jullie gedaan de afgelopen tijd?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “Achter de schermen #4 – zon, PokémonGO en leuke dingen”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.