Achter de schermen #41 – bijwerkingen en creativiteit

De afgelopen twee weken gingen alle kanten op. De eerste week voelde ik mij heel slecht door de bijwerkingen van nieuwe medicatie, terwijl ik mij de 2e week wel goed voelde en veel heb kunnen doen. En tussendoor heb ik bijna alle schaatswedstrijden van de Olympische Spelen bekeken.

Twee weken geleden reed ik naar mijn ouders, omdat zij mij altijd naar Altrecht brengen. Ik was net binnen, hing op de bank en mijn moeder vroeg of ik mij wel goed voelde en of ik het wel zou redden. Ik twijfelde zelf al dus ik besloot om mij ziek te melden. Ik was duizelig en zwak en wilde alleen maar liggen en slapen. Dus uiteindelijk ben ik niet naar therapie gegaan, maar heb ik bij mijn ouders op de bank onder een dekentje naar het schaatsen gekeken.

PostNL heeft de afgelopen paar jaar een actie gehad, waarbij je gratis kaarten kunt versturen. Op de plek waar normaal gesproken een postzegel komt, maak je een kusafdruk. Op social media had ik gevraagd wie een kaartje wilde ontvangen, en ik heb uit mezelf een aantal mensen een kaartje gestuurd. Ik heb zelf ook 2 kaartjes gekregen. Leuke actie!

Ik had met mijn vriend afgesproken dat we niets aan Valentijn zouden doen. De avond van te voren kreeg ik echter een berichtje dat hij een afspraak in Dronten had, dus dat hij wel even langs kon komen om samen te eten. Op de dag zelf bleek hij speciaal voor mij naar Dronten gekomen te zijn en had hij 2 leuke vaasjes bij zich!

Doordat ik de hele week zo zwak en duizelig was, lag ik bijna alleen maar op de bank. Gelukkig had ik gezelschap van Roosje. Ze heeft echt heel veel bij mij gelegen. Veel geknuffeld, maar ook geslapen. Zo lief! En ook heel fijn om een poes te hebben die je gezelschap houdt als je je zo beroerd voelt.

Ik wilde heel graag naar de Handwerkbeurs. Gelukkig voelde ik me de avond van te voren opeens best goed en heb ik besloten om heen te gaan. Alles ging goed, dus dat was heel fijn! Ik heb veel leuke dingen gezien (zoveel zelfs dat ik vergeten ben op de beurs foto’s te maken), een aantal leuke dingen gekocht en het was heel gezellig. Dus ik ben blij dat ik gegaan ben!

Ik vind waterverf heel mooi. Ik kan het alleen niet zo goed, dus dat wil ik oefenen. Ik heb op de handwerkbeurs ook een heel mooi aquarelsetje uitgekozen die ik voor mijn verjaardag kreeg, dus nu wilde ik nog meer leren omgaan met waterverf. Dus ik heb wat simpele spullen meegenomen naar mijn vriend, om daar te kunnen oefenen. Het is leuk om te doen, maar ik merk dat ik nog wel wat te leren heb, om te zorgen dat het eruit ziet zoals ik het wil.

Zoals je misschien wel weet ben ik vrijwilliger bij ALL OF ME. Normaal werk ik vooral van uit huis, maar ik was nu aanwezig bij een vergadering. ALL OF ME is net een stichting geworden en dat moest gevierd worden! Daarnaast was er een vergadering over de toekomst van ALL OF ME. Ik blijf blij dat ik een steentje kan bijdragen!

Afgelopen donderdag kon ik eindelijk weer dansen! Die week ervoor was ik nog thuis gebleven en die week daarvoor kon ik maar een halve les meedoen, omdat het te zwaar was. Ik merkte nu wel dat ik er weer even aan moest wennen, maar ik kon gewoon het hele uur meedoen. Heerlijk!

Twee jaar geleden heb ik wat spullen gehaakt voor Lopen voor Lyme voor Lisanne. Ik liep toen ook zelf mee en dit was een manier om geld op te halen. Dit jaar loop ik niet mee, maar ik heb Marly beloofd dat ik wat spullen ga haken om haar te helpen met geld ophalen! Ze was zelf al begonnen met gehaakte spullen verkopen en toen dacht ik dat ik daar wel mee kon helpen. Ik heb al een klein voorraadje en ga nu de laatste dingen maken. Dan komt er weer een blog en kan je dingen kopen.

Wat heb jij gedaan de afgelopen tijd?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Achter de schermen #41 – bijwerkingen en creativiteit”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.