Rare eigenschap – 31 day blog challenge

Op de laatste dag van de 31 day blog challenge vertel ik over een rare eigenschap van mij. Voor mij is het trouwens heel normaal, maar anderen vinden het raar.

Ik heb een paar trekken van OCD; oftewel ik ben soms een beetje neurotisch. In de auto moet het volume van mijn radio op een meervoud van 5 staan. Als het volume perfect is op 22 heb ik pech. Hij mag alleen op 20 of 25 staan. Als ik snoep eet met verschillende kleuren zoals tumtums of winegums moet ik de kleuren eerlijk verdeeld eten.

Ik heb voor veel dingen een opbergsysteem. En het moet ook op die manier opgeborgen worden, want anders stoor ik mij eraan. Ik kan mijn wekker nooit op een vreemde tijd zetten. Het gaat per kwartier. De 14 minuten ertussen in zijn niet goed genoeg.

Toch heb ik niet echt een dwangneurose. Ik heb het namelijk met bepaalde dingen en ik ben voor de rest eerder een sloddervos en een chaoot.

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.