Favoriete comfort food – 31 day blog challenge #30

Comfort food, je kent het wel. Eten wat je wilt eten als je je rot voelt. Eten waardoor je je tijdelijk beter gaat voelen. Heb ik dat ook? Ik heb nooit nagedacht over comfort food. Ik had het antwoord dan ook niet meteen klaarstaan. Door de 31 day blog challenge werd ik gedwongen om er over na te denken.

Als ik mij rot voel eet ik veel. Wat dat betreft maak ik dus wel gebruik van comfort food. Het is bij mij alleen niet altijd hetzelfde. Het is wel altijd ongezond, maar ik heb ook nog nooit van gezond comfort food gehoord. De ene keer eet ik chips, de andere keer koek en soms chocolade. Zolang het maar veel is. Heel veel. En dan ben ik misselijk. Niet slim dus.

Het gaat bij mij altijd onbewust. Ik pak gewoon waar ik op dat moment zin in heb. Ik heb nog nooit gehad van o ik voel mij rot ik ga nu hamkaas chips eten zodat ik mij beter voel. Maar omdat ik wel degelijk veel ongezonde troep eet als ik mij rot voel heb ik dus kennelijk wel comfort food.

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.