Achter de schermen #12 – het gewone leven

De afgelopen 2 weken waren niet heel speciaal. Er was 1 opvallend ding, maar verder was het vooral mijn gewone leven. Maar daar heb ik ook foto’s van gemaakt, dus dat kan ik jullie ook gewoon laten zien!

achterdeschermen12-1

Op het werk begon ik met een nieuw project; een lokale krant. Die maken wij en vanaf nu ben ik daar verantwoordelijk voor. Ik maak om de week deze krant op en zorg dat hij op tijd bij de drukker ligt. Dat was best spannend, omdat ik geen vormgever ben en tijdsdruk niet zo goed voor me is. Maar alles ging goed, het was leuk en er stonden geen fouten in. Morgen ga ik hem weer maken!

achterdeschermen12-5

Het was ook weer eens tijd voor het ziekenhuis. Ik heb al eerder gezegd dat ik afval zonder reden. De nutridrink hielp, maar mijn huisarts wilde toch uit laten zoeken waar het door komt. Dus ik had nu een afspraak met de internist. Hij nam de tijd, nam het serieus en wilde veel uit laten zoeken. Ik heb 10 buisjes bloed achter gelaten en over een paar weken hoor ik of er iets gevonden is. Op dit moment wordt gedacht dat het misschien toch coeliakie is (gluten-intolerrantie).

achterdeschermen12-2

Op vrijdag ging ik niet werken op kantoor, maar vrijwilligerswerk doen in Leeuwarden. Voor ALL OF ME stond ik op een huisartsencongres, om de huisartsen bekend te maken met dit platform voor jongeren met een chronische aandoening. Het was een lange en zware dag, maar ik vind het wel leuk om dit soort dingen te doen. Hopelijk kan ik in de toekomst ook presentaties geven!

achterdeschermen12-4

Er is sinds vorige week een Action in Dronten! Jullie weten vast wel dat de Action mijn favoriete winkel is en ik ben superblij dat ik niet telkens naar een andere stad hoef te rijden. Ook gevaarlijk trouwens, want nu zal ik vaker naar binnen lopen en ook meer geld uitgeven haha!

achterdeschermen12-3

Mijn moeder was dinsdag jarig en daarom gingen we met mijn ouders uit eten. Naar La Cubanita, waar mijn man en ik al 1x eerder waren geweest. Het was weer erg lekker! Altijd jammer dat ik nooit zoveel kan eten, want ik blijf het liefst gerechtjes bestellen omdat ze zo lekker zijn!

achterdeschermen10-6

Donderdag was ik weer op therapie en ik had met hem een discussie over mijn gedrag op internet. Ik blog over persoonlijke dingen en deel veel op social media. Hij is van een andere generatie en maakt geen gebruik van social media, dus hij snapt al dat delen sowieso niet. Omdat ik veel moeite heb met emoties en stil staan bij dingen die gebeuren/gebeurd zijn in mijn leven, vroeg hij zich af of het slim was om zoveel te delen op internet. Of ik dan niet nog verder zou vervreemden van mezelf en mijn emoties. Ik snap wat hij bedoelt, vooral omdat mijn blogs vooral analyserend zijn. Ik ga erover nadenken en misschien ga ik dan proberen om minder persoonlijke dingen te delen.

Hoe was jullie week? 

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

6 gedachten over “Achter de schermen #12 – het gewone leven”

 1. Leuke dingen deze week.( op het ziekenhuisbezoek na dan) Hoe was het congres voor All of Me? Een Action in de buurt is altijd goed. Ik weet niet of ik het helemaal met je therapeut eens ben… Sharing is Caring toch? Vooral zolang jij je er goed bij voelt. Ik vind dit persoonlijke stuk in je blog juist heel mooi en ik denk dat het je kan helpen met een stukje verwerking en misschien wel herkenning en begrip bij anderen. Of krijg je veel nare reacties en heb je het gevoel dat je ‘moet’ delen en voel je je daar niet goed bij? Therapeuten hebben het niet altijd bij het rechte eind, vooral als ze social media niet kennen. Ik vind juist dat jij er heel goed mee omgaat.

  Beantwoorden
  • Het congres was een beetje dubbel. Tussen de lezingen door moesten we veel wachten en in de pauzes waren de artsen vooral druk met het opzoeken van oud studiegenoten, ipv langs de stands lopen voor informatie. Dus er was minder vraag naar dan ik hoopte. Maar de artsen die ik sprak waren heel enthousiast, dus dat was heel fijn! En ik heb ook fijne dingen teruggekregen op mijn verhaal en de motivatie om echt iets te gaan doen als spreker, dus dat is ook goed!
   Op youtube krijg ik een paar nare reacties, maar daar deel ik vrijwel niks persoonlijks. Op mijn blog en de rest van social media is het juist alleen positief, dus daar hoef ik het gelukkig niet voor te laten! Ik heb ook het idee dat het mij helpt bij de verwerking en voor anderen als herkenning, dus daarom twijfel ik. Want het werkt voor mij, maar misschien is het niet altijd goed om alles maar op te schrijven, te analyseren, woorden te zoeken ipv gewoon voelen, huilen en alles laten bezinken. Dus ik ben er nog over aan het nadenken wat ik ervan vind. En ik stop er sowieso niet mee, hooguit iets minder. Misschien wat meer in balans

   Beantwoorden
 2. Wat fijn van die Action! Ik als mede fan weet dat het enorm fijn is een Action in de buurt. Wat leuk dat je je eigen krantje nu mag maken op het werk :-). Succes komende maandag!

  Beantwoorden
  • Ja heerlijk he? Ik heb sinds hij open is al zo vaak gedacht van goh, dat kan ik wel bij de Action halen. Terwijl ik normaal lijstjes aan het maken was voor als ik ooit weer bij de Action was en andere winkels afspeurde om te kijken of zij het ook hadden.
   En het is weer gelukt met de krant vandaag! Of dat weet ik morgen pas eigenlijk, als hij ook echt gedrukt is. Maar de proef zag er goed uit

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.