Achter de schermen #21 – lente en jarig

Deze 2 weken kwam eindelijk de lente er een beetje door! Heerlijk die dagen vol in de zon! Hebben jullie daar ook zo van genoten? Verder heb ik vooral rustig aan gedaan. Mijn lichaam vraagt nog om rust, dus daar luister in naar.


Roosje vind het heerlijk om te knuffelen, dus zij vond het niet zo erg dat ik veel lag uit te rusten op de bank. Dan komt ze gerust een paar uur bij mij liggen en is ze de gelukkigste kat ter wereld!

Op de eerste lentedag besloot ik in het bos te gaan wandelen en eten. Ik heb niet zover gelopen, want ik had die dag veel pijn, maar het was heerlijk om even in een stil bos te zijn! Dat ga ik zeker vaker doen deze lente en zomer.

Vorige week donderdag ging ik naar PAAZ. Een toneelstuk n.a.v. het boek PAAZ van Myrthe van der Meer. Deze banner stond in de foyer en die vond ik wel toepasselijk. Ik denk namelijk dat ik een behoorlijk unieke uitgave ben.

We riepen al heel lang dat de vriezer schoongemaakt moest worden. Er zat veel ijs in en de lades gingen bijna niet meer dicht. Vorig weekend heb ik met een föhn alles ontdooit en schoongemaakt. Mijn man had gelukkig een constructie bedacht waardoor de föhn bleef hangen, zodat ik hem niet steeds in de lucht hoefde te houden.

Begin deze week was het zul lekker weer dat ik 2 dagen in de zon heb gelegen, een beetje ben verkleurd en lekker hebben liggen lezen. Heerlijk! Op dit soort dagen is het extra fijn dat ik geen werk meer heb natuurlijk.

Woensdag had ik een afspraak bij Altrecht om te inventariseren om de 3daagse behandeling geschikt zou zijn voor mij. Tijdens het gesprek zei de psycholoog: “we laten je niet zomaar gaan”. Superfijn om te horen, nadat meerdere mensen hebben aangegeven dat ze me niet konden helpen omdat ik te complex was. Mijn problematiek is ook complex, er is niet zo 1,2,3 een behandeling die voor mij goed is, maar ze zijn hard op zoek. Woensdag is het idee ontstaan om te kijken of een individueel pakket niet beter bij mij past. Dus daar gaan ze nu weer over overleggen, om te zorgen dat ik straks een zo passend mogelijke behandeling krijg.

Zaterdag was ik jarig. Omdat mijn oma en buurmeisje hun verjaardag ook op 1 april vierden heb ik een beetje een gedeeld feest gehad. Vrijdagavond zijn mijn ouders en schoonouders alvast op verjaardagsvisite geweest. Zaterdag heb ik geluncht met mijn man en zijn we ’s avonds met de hele familie voor  mijn oma’s verjaardag gaan wokken. Daarna meteen door naar de verjaardag van mijn buurmeisje en daar de hele avond gezeten. Al met al een lange, drukke en vermoeiende dag dus. Wel een leuke dag overigens! Maar ik ga er nu wel een week van bijkomen haha.

Wat heb jij gedaan met het mooie lenteweer?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

7 gedachten over “Achter de schermen #21 – lente en jarig”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.