Achter de schermen #23 – ik ben op

Al 2 weken denk ik hetzelfde; ik ben op. Lichamelijk en mentaal voel ik mij gewoon overbelast. Ik ben zo moe dat ik regelmatig 16 uur per dag slaap, ik heb veel pijn en moet veel huilen. Misschien komt het nog vanuit het werken, misschien door iets anders. Wat het ook is, ik heb de afgelopen 2 weken veel in bed gelegen. Niet heel boeiend om foto’s te maken dus. Maar ik heb nog wel een paar andere dingen gedaan waar ik over kan vertellen.

Ik wil eigenlijk wat vaker gaan lopen. Toen ik nog werkte ging ik op goede dagen lopend naar het kantoor, liep ik een rondje door het centrum in de pauze en liep ik vervolgens weer naar huis. Nu waren dit geen grote afstanden, maar ik liep daardoor wel regelmatig. Nu ik niet meer werk merk ik dat ik bijna niet meer loop. Boodschappen zijn vaak te zwaar om lopend te doen en ik ga ook nooit voor mijn lol een rondje lopen. Dat wil ik wel vaker gaan doen. Gewoon even een rondje lopen of als ik iets lichts in het centrum moet halen zoals medicijnen, dan ook gaan lopen. Ik heb nu 1x een stukje gelopen, daarna was ik te moe en had ik teveel pijn. Maar ik wil wel echt gaan proberen om het te blijven doen!

Ik kwam 2 dagen achter elkaar bij de Action (in verschillende plaatsen) en omdat ik mij niet zo goed voel vond ik dat ik washi-tape mocht kopen! Ik heb al heel veel, te veel, maar ze hadden weer nieuwe soorten. Ik koop de laatste tijd eigenlijk alleen nog de smalle washi-tape, omdat ik die gemakkelijker in gebruik vind.

Roosje had al een tijdje een kale plek op haar rug met een wondje erin. Toen zagen we opeens dat er een 2e kale plek en wond bij was gekomen. Die plek was ook wat groter. Internet vertelde ons dat het meestal een vlooienallergie is. Dus ik heb maar even de dierenarts gebeld. Hij heeft er naar gekeken, maar het valt mee gelukkig. Het leken het meest op bijtwonden. Misschien van een boze kat, maar er zijn ook katers die tijdens het paren in de rug bijten. Ik houd het in de gaten en heb een zalfje meegekregen, maar ik ben blij dat het niet heel erg is.

(oude foto) Ik ontving ook het langverwachte telefoontje van Altrecht. Een tijdje geleden heb ik een paar gesprekken gehad om te kijken welke behandeling bij mij past. Nu kreeg ik dus te horen wat het uiteindelijk advies is geworden. Ik kom op de wachtlijst voor een individueel traject, omdat dat nu het beste bij mij past. Het is mogelijk dat ik daarna doorstroom naar een drie-daagse groepsbehandeling, maar dat zien we in de toekomst wel. Het lastige is dat ik niet weet hoe lang het duurt voor ik kan beginnen met de behandeling. Ik hoop dat de wachttijd uiteindelijk meevalt!

Met Koningsdag hadden wij weer een buurtfeest georganiseerd. Dan zetten we een partytent neer, kopen we eten en verzorgen we een activiteit. Nu hadden we spelletjes en gewoon eten en drinken en tafels om gezellig aan te praten. Lang niet alle bewoners komen, maar degene die komen vinden het telkens weer leuk, dus daar doen we het voor!

verder heb ik dus vooral veel gerust en geslapen. Hoe heb jij Koningsdag gevierd?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “Achter de schermen #23 – ik ben op”

 1. Washi tape is altijd een goed idee. Vind ik

  Vervelend dat je je de afgelopen twee weken zo beroerd voelde. Maar het kan best dat dat alles is wat er nu uitkomt.

  Beantwoorden
 2. Het is denk ik maar het beste om toe te geven aan die moeheid… Je lijf wil iets aangeven, je moet ergens van bijkomen. Het is even niet anders. Goed van je dat je het lopen weer op wil pakken.zo hou je toch je beweging.

  Beantwoorden
 3. Hopelijk verbetert je algemeen gevoel binnenkort. Ik gun het je van harte!
  Oh nee nieuwe washi tape in Action? Als ik er kom zal ik me dus serieus moeten inhouden haha

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.